Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Furturi de fier vechi din sedii de societăţi comerciale sau proprietăţi private. Hoţii au ajuns să fure chiar stâlpi de gard

Publicat

Hoţii de fier vechi au pus ochii pe bunurile aflate pe proprietăţile private sau ale societăţilor comerciale. Practic, tot ce este fier şi trage la cântar este urcat în căruţe şi dus la centrele de colectare.

La fel s-a întâmplat luni, când un container din fier aparţinând unei societăţi comerciale a dispărut ca din senin sau în cazul furtului a 40 de bucăţi de stâlpi de la gardul ce împrejmuia o casă din municipiul Alba Iulia.

De asemenea, o proprietate din Câlnic a rămas fără gardul împrejmuitor din sârmă, după ce hoţii l-au valorificat la fier vechi.

În toate cazurile, suspecţii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi în stare de libertate. Aceştia riscă, în unele cazuri, şi pedeapsa cu închisoarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax