Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fuziunea PMP cu AUR. Marius Lulea, fondatorul AUR îl contrazice pe George Simion: Este fals că partidul fuzionează cu cineva

Publicat

Omul de afaceri Dorin Marius Lulea, unul dintre fondatorii AUR și unul dintre cei mai importanți lideri din spatele mișcării, susține, într-o postare pe Facebook, că AUR nu va face alianță sau fuziune cu PMP.

Cel care  a discutat cu PMP este George Simion, într-o ședință la care a participat, joi, seară, la invitația lui Cristian Diaconescu.

Vezi și Fostă candidată AUR la Senat și consilieră de primar, REȚINUTĂ de polițiști. Ar fi sustras bani din pensii când era poștăriță

”Este fals că AUR face alianță cu cineva. Este fals că AUR fuzionează cu cineva. Este fals că din AUR ar pleca 14 parlamentari. Este fals că AUR face înțelegeri ascunse cu PSD, PNL, USR, PMP, Pro România sau orice alt partid toxic creat de sistem”, a scris Lulea pe Facebook.

Oferta lui Geoarge Simion pentru PMP, lansată la ședința online de joi seara, a fost însă cât se poate de clar formulată de co-președintele AUR: ”Colaborarea noastră trebuie să meargă fie într-o viitoare alianță, fie într-o viitoare fuziune. Am discutat toate lucrurile astea cu domnul președinte și vă puteți baza pe spusele mele că vom construia trainic pentru România, nu pentru interesul unora sau altora.”

Potrivit G4Media, care a publicat și un video exclusiv pe acest subiect, liderul PMP, Cristian Diaconescu, l-a invitat, joi seara, pe co-președintele AUR, George Simion, la o ședință cu liderii de filiale (Colegiul Național), organizată pe Zoom, care le-a propus ca Partidul Micșarea Populară să facă o fuziune sau o alianță cu AUR.

Sursă video: G4Media.ro

YouTube video

Liderul AUR le-a mai promis celor de la PMP că o să-i ajute să facă un grup parlamentar.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax