Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Gabriel Lupea și-a dat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia, cu trei zile înainte de alegerile locale

Publicat

Gabriel Lupea și-a depus cererea de demisie din funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia. Cererea acestuia va fi supusă la vot, în ședință de Consiliu Local, în 2 octombrie. 

Lupea și-a înaintat cererea de demisie în data de 24 septembrie, cu trei zile înainte de alegerile locale în care colegul său de partid, Voicu Paul, a pierdut lupta pentru funcția de primar, în fața fostului liberal Gabriel Pleșa. 

Contactat de alba24.ro, Gabriel Lupea a declarat că și-a dat demisia din motive personale.

Gabriel Lupea a fost numit viceprimar al municipiului Alba Iulia pe 27 februarie, după ce Gabriel Pleșa și-a dat demisia din funcție și a mers spre USR.

Atunci, Lupea a fost votat în unanimitate de colegii Biroului Politic Local (BPL) al PNL Alba Iulia, pentru a candida la funcția de viceprimar.

A fost învestit în funcție după ce a obținut 13 voturi. Împotriva sa au mai candidat ”simbolic” Ioan Iulian Bunea (PSD), care a obținut 4 voturi și Bogdan Lazăr (ALDE) cu 2 voturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax