Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gabriel Pleșa, a dat ”like” ca primarul, unei postări în care vaccinul anti-Covid este numit ”ser experimental”

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a apreciat pe Facebook, folosind butonul ”Like” o postare, în care vaccinul anti-COVID este numit ”ser experimental”.

Postarea în cauză este a unui fost consilier local al Municipiului Aiud, Ionela Mariana Danciu, care a distribuit-o pe un grup de Facebook. 

”Like-ul” lui Gabriel Pleșa este dat la distribuirea de pe grupul respectiv. Alături de primarul din Alba Iulia, alte aproape 50 de persoane au reacționat la postarea în sine, dar pe contul Ionelei Danciu, peste 250 de persoane au dat like, la cele spuse de aceasta.

Danciu a povestit cum la un magazin din Aiud i-a fost solicitat certificatul verde pe care îl numește ”certificatu”. Aceasta a precizat că deși este vaccinată anti-COVID nu a vrut să prezinte certificatul și automat nu a avut acces în magazin.

Postarea pe care Gabriel Pleșa a apreciat-o se termina cu propoziția ”Așa vă pierdeți clienții, implicit și locul de muncă, gândiți!”, cu referire la magazinele care cer la intrare certificatul verde.

Gabrel Pleșa s-a vaccinat anti-COVID-19, cu doza trei, în urmă cu o săptămână, iar ulterior a anunțat acest fapt pe Facebook printr-o postare.

Postarea făcută de fostul consilier local din Aiud

<<”Azi la magazinul Peporicucocu din Aiud porty mi-a solicitat „certificatu’ „.
Nu l-am prezentat, nu am intrat, deși sunt înțepată cu serul experimental! L-am făcut pentru MINE, nu pentru a arăta actul tuturor!

Și nu mai intru niciodată acolo!

Actele personale sunt și înscrisurile din actele medicale, care-s SECRETE!

Așa vă pierdeți clienții, implicit și locul de muncă, gândiți!”>>

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    marți, 23.11.2021 at 18:27

    Un păcălici ,asa este acest primar..imi pare rău că suntem contemporani cu acești oameni politici care nu au nici o legatura cu tara,decît pentru buzunarul lor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax