Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Gabriel Pleșa și angajații Primăriei Alba Iulia vor strânge gunoaiele de pe malul râului Mureș. Cetățenii, invitați la acțiune

Publicat

O acțiune de ecologizare a malului râului Mureș va avea loc vineri, 18 martie, de la ora 14.00. La acțiune va participa primarul Gabriel Pleșa, dar și mai mulți angajați ai primăriei. 

În acest sens, reprezentanții autorităților locale fac apel la elevii din Alba Iulia, dar și la toți cetățenii care vor să se implice în acțiunea de ecologizare. O invitație a fost trimisă către toate unitățile de învățământ din Alba Iulia.

Citește și VIDEO REPORTAJ Metoda inedită de adunare a gunoaielor din lacul Obreja de Căpâlna. Mizeria din apă, curățată cu un utilaj plutitor

Locul de întâlnire pentru cei care vor să participe la acțiunea de ecologizare va fi în zona unde se va amplasa viitorul ponton, lângă podul rutier. Nu este nevoie de înscriere prealabilă, cei interesați se pot prezenta la ora 14.00, în locul menționat anterior.

Zona vizată de ecologizare este malul râului Mureș, situat între podul CFR și cel rutier, din cartierul Partoș.

Sacii, mănușile, dar și cafea și apă vor fi asigurate de către primăria Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 16.03.2022 at 11:02

    Măi nea Pleşa, lumea nu te-a ales să te ocupi de gunoaiele de pe coclauri, tu ai alte atribuţii, de care se pare că te-ai săturat. Măi, nimicurile astea le fac alţii, dar se pare că tu nu şti.Centru vechi e de rahat şi tu te ocupi de gunoaie.

  2. Cetatean loial

    miercuri, 16.03.2022 at 13:55

    La ce haos este in oras nu mai pupati voi alt mandat, va afisati ca mari ecologolisti, mergeti pe strada nazareth ilit, nici pubela de gunoi nu au amaratii aia ce va platesc chirie, mergeti pe str. Arnsberg vedeti parcari pe trotuar, pe altii ii amendati pe altii ii privati, mergeti pe strada muncel, arata ca dupa bombardament, nici canalizare, nici asfalt, da noi sa platim taxe si impozite, sa fim cetateni loiali, smart, mi-ar fi rusine sa ma mai afisez in public in locul vostru!
    Politrucilor!
    Toti o apa si-un pământ,pana ajungeti la ciolan!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax