Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gabriel Pleșa, validat în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, de magistrații Judecătoriei. Decizia pe scurt

Publicat

Primarul în funcție Gabriel Pleșa a fost validat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, pentru un nou mandat în fruntea orașului. Judecătoria Alba Iulia este instanța competentă care i-a validat mandatul primarului. Decizia a fost dată marți, 15 octombrie 2024. 

Gabriel Pleșa (PNL) a câștigat alegerile locale pentru încă un mandat, cu un scor dublu față de contracandidatul său Voicu Vușcan (PSD Alba). 

La alegerile din vară, Gabriel Pleșa a obținut 48,80% din voturile valabil exprimate, în timp ce Vușcan din partea PSD a obținut 20,59%.

De asemenea pe locul trei s-a clasat Călin Matieș de la AUR cu  15,79%, iar pe locul patru Dana Nanu (USR) cu 10,56%.

Toți cei trei contracandidați ai primarului Pleșa au intrat în cursa pentru alegerile parlamentare și candidează din nou, pentru un fotoliu de deputat.

Admite cererea petentului Municipiul Alba Iulia, prin Secretarul General. Validează alegerea domnului Pleşa Gabriel Codru, candidat din partea Partidului Național Liberal, în funcţia de primar al municipiului Alba Iulia. Prezenta încheiere se comunică, de îndată, Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba şi Secretarului General al Municipiului Alba Iulia. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei încheieri. Cererea de apel se depune la Tribunalul Alba. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 15.10.2024”, se arată în motivarea pe scurt a Judecătoriei Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate