Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Gabriel Rotaru nu mai este antrenorul Unirii. Stelian Gherman a condus primul antrenament

Publicat

Unirea Alba Iulia are antrenor nou, începând de  luni. Este vorba despre clujeanul Stelian Gherman, care a sosit la Alba Iulia, în jurul orei 15.00, pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește semnarea contractului cu Unirea. După scurte negocieri Unirea Alba Iulia și Stelian Gherman au ajuns la un acord, astfel că el este noul antrenor al unirii.

Președintele executiv al Unirii, Ioan Didă, a confirmat faptul că Gabriel Rotaru nu va fi antrenorul Unirii în noul sezon. ”Este adevărat Rotaru, începând de astăzi (n.r. – luni) nu mai este antrenorul Unirii. Îl așteptăm pe domnul Gherman pentru ultimele discuții. Pe lista Unirii au fost 10 antrenori cu care s-au purtat discuții.”, a declarat oficialul albaiulian.

Ioan Didă: ”Era nevoie de un suflu nou. Îi mulțumim pentru tot lui Gabriel Rotaru”

Ioan Didă consideră pozitivă înlocuirea lui Gabriel Rotaru cu Stelian Gherman. ”Echipa avea nevoie de un suflu, pornim la drum cu Stelian Gherman, un antrenor alături de care sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Noi îi mulțumim lui Gabriel Rotaru pentru ceea ce a făcut el la Unirea, ca jucător și ca antrenor”, a declarat președintele executiv, Ioan Didă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax