Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gabriel Rotaru revine pe teren. Fostul antrenor-jucător al Unirii a semnat cu Europa Alba Iulia. Rotaru: ”Nu consider că e un pas înapoi”

Publicat

Europa Alba Iulia a dat lovitura pe piața transferurilor. După ce, în turul actualului sezon, au avut mai mult de suferit din lipsa unui portar, șefii clubului s-au orientat rapid, iar noul goalkeeper al echipei de Liga a IV-a este Gabriel Rotaru (41 de ani), fostul portar și antrenor al Unirii Alba Iulia.

Plecat în  luna august a anului precedent de la Unirea Alba Iulia, Rotaru este decis să revină între buturi, în tricoul echipei Europa Alba Iulia, acesta fiind cu siguranță cel mai important transfer de la nivelul ligii a IV-a până în acest moment. Gabriel Rotaru a ajuns la o înțelegere cu  oficialii „Europei”, iar portarul nu s-a gândit nici un minut la retragere. ”Nici nu m-am gândit la pauza asta. Pauza la mine e de un an de zile, nu de șase luni. Ca jucător vorbind, e un an de zile de când n-am mai jucat. Pentru mine nu a fost niciodată pas înapoi, indiferent unde am jucat. Cu ocazia transferului la Europa  am atins toate ligile de fotbal din România. Nu consider nici un pas înapoi”, a declarat Gabriel Rotaru, portar Europa Alba Iulia.

Chiar dacă nu a mai efectuat antrenamente de șase luni, portarul europenilor este în formă. Acesta nu a stat departe de sport în acest timp. ”La un portar, e ca mersul pe bicicletă, nu le poți uita, priza, alte chestii, o să fie nevoie de un pic de pregătire fizică, dar foarte puțin, pentru că eu am jucat mereu la sală. Vin cu gândul de a ajuta oamenii care s-au gândit la mine și s-au gândit să apeleze la serviciile mele. Sper să dau o mână de ajutor prin experiența mea, să promovăm. Sunt niște oameni serioși care chiar vor să facă, nu doar să vorbească și am eu plăcerea asta să joc fotbal, pentru că, dacă nu-mi plăcea fotbalul, nu mai acceptam să joc”, a mai spus Gabriel Rotaru.

De partea cealaltă, oficialii echipei din Liga a IV-a consideră benefic transferul efectuat în această pauză competițională. ”Pentru Europa înseamnă foarte mult, e un portar cu experiență, portarul face 40% din echipă. Pentru noi Rotaru a fost o țintă mai veche, dar am reușit acum să concretizăm transferul”, a declarat Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia.

Gabriel Rotaru reprezintă al patrulea transfer pentru Europa Alba Iulia. În această iarnă, la echipa din Liga a IV-a a mai fost aduşi trei jucători: Cecălăcean, Andrea și Gherman.

Conducătorii „Europei” au mărturisit că intenționează să mai aducă un jucător experimentat, care a evoluat și el în ligile superioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cica transfer

    sâmbătă, 18.02.2012 at 10:57

    V-ati tras un nou antrenor . Portar de conjunctura poate. Domnul ALIN cred ca simte asta.Dar ce sa faca nu i-a cunoscut pe acesti oameni dinainte,doar daca credea ce spuneau ceilalti care au trecut pe acolo si au fost umiliti. Se aude ca actualul antrenor nu prea tine vestiarul. E degringolada mare prin cabina. Zvonuri doar , dar eu cred in zvonuri,fum fara foc cam greu , asa ca vom vedea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax