Connect with us
Publicitate

SPORT

Gabriel Rotaru vs Ionuț Popa, în meciul CS Mioveni – FC Unirea

Publicat

Unirea Alba Iulia a plecat, de joi, la  Mioveni, unde Gabriel Rotaru își va face debutul ca antrenor principal al echipei pentru care activează din 2006. Este prima partidă fără Gabi Stan pe bancă, din acest retur.

Fără Mircea Oprea și George Negură, aflați în litigii cu clubul, uniriștii vor încerca, în „vinerea mare”, să obțină un punct sau mai multe în deplasarea de la Mioveni. Antrenorul Unirii, Gabriel Rotaru, speră să obțină cât mai mult din acest meci. ”Îmi doresc să câștig, să obțin maxim din fiecare joc. Cine nu-și dorește lucrul acesta nu are ce să caute la fotbal. Eu sunt un tip ambițios de felul meu și nu îmi place să lucrez cu jumătăți de măsură”, a declarat Gabriel Rotaru, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

”Veteranul” echipei din Cetatea Marii Uniri recunoaște că încă nu s-a obișnuit cu noul statut de la echipă. ”Încerc să mă obișnuiesc cu funcția de antrenor principal. E o senzație ciudată, peste care sper să trec cât mai repede”, a adăugat Rotaru.

Căpitanul va fi decis în ziua jocului

Fără căpitanii de drept, Cristea și Câmpeanu, Gabriel Rotaru va fi nevoit, la jocul cu Mioveniul, să încredințeze banderola unui alt jucător. ”Până la ora jocului și în funcție de părerea jucătorilor, o să mă decid asupra acestui aspect”, a spus ”Roti”.

Meci „profesor contra elev”

Partida de vineri de la Mioveni pune față în față atât două echipe, aflate la polii opuși ai clasamentului, cât și doi antrenori, care vor fi puși într-o situație inedită. Ionuț Popa, „principalul” de pe banca grupării „galben-verzi”, i-a fost mult timp antrenor lui Gabriel Rotaru, pe vremea când evolua la FC Bihor. ”La primul meu joc ca antrenor principal, mă întâlnesc direct cu unul dintre antrenorii cu care am avut o relație foarte strânsă. Cu domnul Popa am avut mari satisfacții, am promovat în Divizia A, e unul dintre antrenorii buni din România, de la care am învățat și foarte multe lucruri. De la fiecare antrenor înveți câte ceva”, a precizat tehnicianul „alb-negrilor”.

Faptul că  noul tehnician al Unirii este și jucător poate constitui un avantaj pentru acesta, întrucât a avut șansa de a-și cunoaște elevii. ”Eu cred că avem un lot bun pentru acest nivel, am demonstrat asta, nu poți câștiga două jocuri consecutive, dacă lotul nu are valoare. Avem jucători care pot mult mai mult, dar care încă nu au ajuns să aibă încredere în ei”, a încheiat Gabriel Rotaru.

Disputa dintre CS Mioveni şi Unirea Alba Iulia este pogramată vineri, de la ora 17.00, pe Stadionul ”Municipal” din Mioveni. Arbitrii partidei de la Mioveni vor fi Ion Roșu, Adrian Ionescu și Dragoș Făgăraș (lacele două margini). Arbitru de rezervă va fi Cristian Dumitrică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax