Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gabriela Firea a DEMISIONAT, după o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu. Numele ei, asociat în scandalul azilelor groazei

Publicat

Gabriela Firea a demisionat vineri din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, după întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu. Acesta este și președintele PSD, partid din care face parte Firea. 

Marcel Ciolacu a chemat-o la ordin, după ce cu o zi în urmă i-a dat de înțeles că ar trebui să demisioneze pe fondul scandalului azilele groazei.

Reacția Gabrielei Firea, după demisie: ”Incomodez prin suma faptelor bune pe care le-am făcut și prin conduita mea”

”Din punctul meu de vedere este un gest de onoare, pentru care îi mulțumesc și sunt convins că aceasta este reacția FIREAscă a unui decident politic. Este reacția firească în orice democrație consolidată a Europei” a spus Ciolacu după demisia de vineri lui Marius Budăi (alt ministrul vizat în scandalul azilelor morții), repetând cuvântul ”firească”.

Însă toată lumea a înțeles aluzia la Firea.

Demisia vine după dezvăluirile legate de faptul că Gabriela Firea l-a angajat pe patronul azilelor, Ștefan Godei la cabinetul de senator, după ce anterior fusese șofer și la Primăria București.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat joi că Ștefan Godei nu a fost vreodată șoferul ei, ci a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei și „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vaile

    vineri, 14.07.2023 at 14:44

    Cum naiba ca toti care ajung acolo sus devin hoti si sunt doar pentru ei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax