Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gabriela Szabó va alerga alături de 1000 de copii, pe noua pistă de atletism din Alba Iulia. Când va avea loc evenimentul

Publicat

Noua pistă de atletism de pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia va fi inaugurată în data de 25 septembrie, cu un eveniment sportiv la care va participa medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de vară de la Sydney din anul 2000, atleta Gabriela Szabó.

Primăria Alba Iulia își dorește ca la evenimentul sportiv să participe în jur de 1000 de copii. 

Vor fi mai multe curse la care copiii vor participa, iar la finalul competiției toți vor fi premiați cu diplome și trofee.

Mai mult de atât, în cadrul competiției va exista și o cursă umanitară, iar în urma acesteia banii vor fi donați către un caz social.

Momentul culminant al competiției va fi acela când atleta Gabriela Szabó va alerga alături de copiii care încă nu au împlinit vârsta de 7 ani.

Mai multe detalii legate de competiție și modul în care copiii se pot înscrie vor fi făcute publice de către reprezentații primăriei, în perioada următoare.

Lucrări de amenajare aproape de sfârșit

Lucrările de 2,8 milioane de lei pentru modernizarea pistei de atletism de la Stadionul ”Cetate” Alba Iulia au ajuns la ultima etapă.

La finalizarea investiției, stadionul va ajunge la un standard internațional în ceea ce privește competițiile de atletism.

”Vor exista 8 piste de alergare  și se vor putea desfășura și alte probe atletice: sărituri, aruncare cu sulița, cu discul sau ciocanul, groapa de apă etc. Marcajele sunt de culoare albă și vor avea o lățime de 5 cm”, a anunțat viceprimarul.

Inaugurarea stadionului a avut loc în anul 1982, inițial toate locurile fiind pe bănci de lemn.

Începând cu anul 1997 s-a început montarea de scaune individuale în cele două tribune principale.

În ultimii ani au fost făcute lucrări de reabilitare și reparații atât la tribune cât și în zona administrativă și de cazare.

Valoarea totală a investiției la pista de atletism depășește suma de 2,8 milioane lei și se realizează din bugetul local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax