Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gala activităţilor extraşcolare pentru elevi: Câștigătorii locului I, pe categorii, vor face un schimb de experiență gratuit în Franţa

Publicat

elevi

Tinerii din judeţul Alba care s-au făcut remarcaţi în activităţi de voluntariat, artă, politici de tineret şi participare civică în anul şcolar 2011-2012 vor avea ocazia să-şi ridice meritele la prima gală organizată pentru ei şi anume Gala activităţilor extraşcolare. Evenimentul de premiere va avea loc vineri, în data de 22 iunie 2012, la Sala de Bal a centrului comercial Alba Mall, de la ora 19.00. La eveniment pot  participa toţi cei care sunt interesaţi de aflarea câştigătorilor si implicarea tinerilor în comunităţile din judeţul Alba.

Gala activităților extrașcolare este deschisă tuturor elevilor din ciclul de învăţământ preuniversitar liceal din judeţul Alba şi oricărei asociaţii de tineret din Alba. Rubricile pentru care se poate aplica sunt: „Cel mai activ voluntar 2011-2012”, „Cel mai activ tânăr artist 2011- 2012”, „Cel mai activ Consiliu Şcolar al Elevilor din judeţ în anul şcolar 2011-2012”, „Cel mai bun proiect de tineret din 2012”, „Cea mai activă asociaţie de tineret din Alba în anul 2012”.

Aplicaţiile se pot descărca de pe site-ul Consiliului Judeţean Alba sau de pe site-ul Consiliului Judeţean al Elevilor Alba, şi se trimit pe mail-ul aplicatii.galaextrascolar@yahoo.ro până în data de 17 iunie , ora 24.00. Acestea vor fi evaluate de şapte experţi în domeniul artei, voluntariatului, scrierii de proiecte şi politicilor de tineret.

Premiile vor fi oferite de Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia. În plus, premiul I de la fiecare categorie va beneficia de un schimb de experienţă gratuit în Franta, pentru luna octombrie a anului 2012, timp de o săptămână. În cadrul schimbului, tinerii vor vizita Parisul şi alte obiective turistice importante din Franţa, de asemenea vor avea o întâlnire cu reprezentanții Consiliului local şi Departamentului de Tineret din oraşul Allier.

„Gala activităţilor extraşcolare este modalitatea prin care încercăm să promovăm tinerii din ciclul de învăţământ liceal albaiulian pentru care educaţia nu înseamnă doar 6 ore de cursuri zilnice ci şi implicare în comunitate, voluntariat şi artă, pe scurt activităţi ce constituie o cărămidă esenţială în formarea profesională şi personală a tinerilor. Deviza pe care credem că se bazează această primă ediţie a galei este „ principalul scop al educaţiei nu este ştiinţa ci acţiunea”. Astfel, vă invităm să acţionaţi şi să aplicaţi cu încredere la una din cele cinci categorii şi să ne fiţi alături în organizarea primului eveniment din judeţul Alba care se axează strict pe recunoaşterea meritelor tinerilor care se implică activ în societate prin tot ceea ce înseamnă extraşcolar!” a declarat Andrei Nicolae Popa, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Alba şi Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Alba TV, Alba24 şi Unirea Press.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax