Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Gala Administraţiei Locale la Înălţime: Primarii Mihai Horaţiu Josan şi Adrian Teban, premiaţi pentru realizările din administraţie

Publicat

Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud

Doi edili-şefi de oraşe din judeţul Alba, prezenţi la sfârşitul săptămânii trecute la Braşov, unde a avut loc cea de-a IV-a ediţie a Forumului Administraţiei Româneşti, care s-a încheiat cu Gala Administraţiei Locale la Înălţime, s-au întors acasă cu premii pentru cei mai buni primari.

Organizat sub formă de concurs, evenimentul a atras în competiţie 400 de primari de comune, oraşe, municipii sau municipii reşedinţă de judeţ, dintre care doar 96 au fost nominalizaţi. Activitatea şi proiectele acestora au fost analizate de către un juriu al organizatorilor, care a ţinut cont de inovaţia candidaţilor, apetitul pentru dezvoltare şi gradul de apreciere de care se bucură din partea mass-media sau a structurilor asociative.

Adrian Teban, primarul oraşului Cugir

În urma evaluării rezultatelor, a serviciilor dezvoltate şi a proiectelor implementate, Mihai Horaţiu Josan a fost desemnat pe locul II, la secţiunea „Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea 7 centru”, iar Adrian Teban, primarul Cugirului, a obţinut tot locul II, la categoria „Cel mai bun primar de oraş din România”.

„Activitatea mea se îndreaptă către o comunitate de oameni care, ca niciodată, au nevoie de un <tampon> între ei şi cei care guvernează. Acel <tampon> este chiar primarul lor şi sunt mândru de faptul că am obţinut acest premiu, pe care îl dedic tuturor aiudenilor”, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud.

În acelaşi context, Adrian Teban, primarul oraşului Cugir, care pe lângă diplomă şi trofeu, a primit şi 200 de volume pentru Biblioteca Casei de Cultură, a precizat că a primit această distincţie, cu gândul la locuitorii oraşului Cugir: „Ei sunt cei care au încredere în mine, fapt pentru care le mulţumesc. Gândurile mele s-au îndreptat şi spre echipa din primărie, care mi-a stat alături în toţi aceşti ani. Nu e uşor să faci parte din administraţia locală din România în acest moment”.

Potrivit organizatorilor, Gala Administraţiei Locale la Înălţime se doreşte o recunoaştere a  meritelor primarilor care au făcut eforturi deosebite, precum şi o încercare de a-i prezenta pe aceştia, prin rezultatele lor, întregii societăţi. Aflată la prima ediţie, s-a bucurat de participarea a aproximativ 400 de primari din ţară şi a altor 200 de invitaţi, printre care directori de spitale, funcţionari publici şi directori de instituţii deconcentrate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Paulina

    marți, 04.10.2011 at 18:38

    Un gind bun si felicitari „pe bune”:) d-lui primar al Cugirului.

  2. untip

    joi, 06.10.2011 at 08:25

    Pentru M.H. Josan, apetitul pentru dezvoltare se leaga de mandatul sau ca uleiul de apa. Cum poti premia un primar care nu numai ca nu a dezvoltat municipiul Aiud, ci, dimpotriva, la trimis inapoi in timp. Un premiu de acest gen merita primarul Blajului, Dld. Rotar. Nu credeti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax