Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gala CAESAR: City managerul municipiului Alba Iulia, Nicolaie Moldovan, printre premianţii pentru excelența românească. A primit distincţia „Lider pentru viitor”

Publicat

IMG_8722 Printre premianții Galei CAESAR, eveniment care celebrează excelența românească în diverse domenii de activitate, se numără şi city managerul municipiului Alba Iulia, Nicolaie Moldovan. În cadrul galei, acesta a primit premiul „Lider pentru viitor”.

Au fost acordate, în total, șase premii în trei sectoare de activitate: public, privat și societate civilă. 

Premiul „Lider consacrat” în sectorul public i-a revenit ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, în timp ce premiul „Lider consacrat” în sectorul privat i-a revenit Manuelei Plăpcianu — CEO Artmark și fondator „Education for All”. Premiul „Lider pentru viitor” în acest sector i-a fost decernat lui Bogdan Iordache, cofondator How to Web, Startup Spotlight, Tech Hub București, Tech Angels, Concetoo și Stagii pe Bune.

La categoria „societate civilă”, Premiul „Lider consacrat” i-a revenit Marinei Sturdza (Marina Sturza Enterprises), iar Premiul „Lider pentru viitor” i-a fost acordat Adelinei Toncean de la Asociația „Dăruiește Aripi”.

„Fundația CAESAR este o platformă care oferă mediului public și privat acces la peste 2.000 de specialiști din întreaga lume; este o rețea extrem de valoroasă pe care România trebuie să o fructifice. (…) Sunt convins că am acum, în fața mea, o generație de lideri, de oameni care vor prelua ștafeta pentru a duce România mai departe pe toate palierele importante”, a declarat ministrul Aurescu.

„Avem destule motive de speranță. Contăm, în primul rând, pe implicarea liderilor autentici în dezvoltarea României: liderii pe care îi premiem la Gala CAESAR, voluntarii fundației și ai ligii, precum și nenumăratele exemple de oameni valoroși din societatea românească. Aceștia vor face posibil ca România să devină țara pe care dorim să o lăsăm moștenire copiilor noștri. Între speranță și deziluzie, vă provocăm să alegem speranța”, a afirmat, la rândul său, Sebastian Burduja, membru fondator al CAESAR și președinte de onoare al Ligii Studenților Români din Străinătate.

În cadrul galei, a luat cuvântul și Steve Jarding, profesor la Universitatea Harvard și expert în campanii electorale în întreaga lume.

Printre participanții la eveniment s-au numărat principele Nicolae, consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan, secretarul de stat Raed Arafat, ambasadorul Israelului în România Dan Ben-Eliezer, consilierul guvernamental Corneliu Vișoianu.

În cadrul evenimentului, care a avut loc vineri, la Athenee Palace Hilton, au urcat pe scenă artiști români recunoscuți internațional: pianistul Silvan Negruțiu, naistul Radu Nechifor & Band și perechea de dansatori Teodor Rădulescu și Alexandra Shine.

Participanții au degustat vinuri românești dintr-o colecție personală și au putut admira opere de artă semnate de Marcel Guguianu și sculptorul Constantin Marinete. În cadrul acestei expoziții a fost prezentă și o operă a lui Constantin Brâncuși.

Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români) este o comunitate de experți, un laborator de idei și o platformă de acțiune civică pentru dezvoltarea economică și consolidarea democratică a României.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax