Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gala de kickbox la Alba Iulia: 14 meciuri puternice. Cântarul oficial, la Carolina Mall. Poze și interacțiune cu toți luptătorii

Publicat

O gală de kickbox profesionist va avea loc la Alba Iulia, pe 16 decembrie, la Pavilionul Allegria. Spectatorii vor avea ocazia să vadă 14 meciuri de kickbox la cel mai înalt nivel.

După mulți ani, Alba Iulia va avea o gală de kickbox pentru pasionații de sporturi de contact. Pe ring vor urca în main event și în co-main event luptători cunoscuți în România, dar și în afara țării. 

În co-main event va urca în ring, Anghel Cardoș, luptător de kickbox care a luptat în gale internaționale și în circuitul Glory. Acesta îl va înfrunta pe Bogdan Slab. 

Meciul final se va disputa între doi grei ai kickbox-ului din România: Marius Muntean și Sebastian Lutaniuc vor urca în ring pentru a-și disputa centura Cezar la categoria + 95 de kilograme.

De asemenea, în ringul de la Alba Iulia, va urca unul dintre cei mai cunscuți influenceri de pe TikTok, Philip Albu. Acesta îl va înfrunta pe Dare Sadipe.

Gala de kickbox va avea loc în data de 16 decembrie, la Pavilion Allegria și este organizată de clubul de kickbox, Revolution Academy Alba Iulia.

De asemenea, cei care vor să îi întâlnească pe luptători înainte de a urca în ring, o pot face, cu o zi înainte la cântarul oficial.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, la Carolina Mall din Alba Iulia, în data de 15 decembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax