Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gala Națională a Voluntarilor: Albaiulianca Andreea Cordon, desemnată Voluntarul Anului la categoria Junior

Publicat

Andreea Cordon a câștigat premiul pentru voluntarul anului la categoria junior, la Gala Națională a Voluntarilor organizată în 12 decembrie la București. Eleva de 17 ani este voluntar Alumni UAB și are peste 300 de ore de voluntariat.

În 12 decembrie, la Arenele BNR, s-au întâlnit voluntari, coordonatori de voluntari și oameni care susțin voluntariatul într-un eveniment de deosebit, Gala Națională a Voluntarilor, organizată de Federația VOLUM. Asociația Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia a reprezentat, alături de Asociația SM Speromax Alba, voluntariatul la nivelul județului Alba. Două proiecte de voluntariat au fost prezente în această finală, „Pregătiți pentru Viitor” la secțiunea Tineret și „Arhex-Arheologie Experimentală” la secțiunea Cultură, proiecte apreciate de evaluatori externi. De asemenea în finală s-au regăsit și voluntarii din Alba Iulia, Andreea Cordon, la categoria Voluntar Junior și Florin Ciortea la secțiunea Educație. Supriza a venit, pe neașteptate, atunci când cel care înmâna premiile la categoria Junior a început să spună:

„A coordonat 15 oameni într-un proiect ambițios finanțat prin programul YouthBank. S-a implicat în proiectul <Pregătiți pentru viitor>, dar și în alte numeroase activități ale Asociație Absolvenților Universității <1 Decembrie 1918> Alba Iulia. Doamnelor și domnilor, câștigătorul secțiunii Voluntarul Anului Junior este Andreea Anamaria Cordon”.

Cu emoție și cu lacrimi în ochi, Andreea a pășit în fața tuturor să își ridice premiul și să spună câteva cuvinte. Andreea i-a felicitat pe cei care au fost contracandidații ei.

Andreea are 17 ani şi este elevă. În proiectul „Pregătiți pentru Viitor”, ea a fost membru al echipei de proiect și a participat la toate activitățile mari ale acestuia. Responsabilitățile ei au însumat 320 de ore de voluntariat şi au constat în redactare de comunicate de presă, invitații, materiale în cadrul atelierelor de lucru etc. În proiectul “Hidden Alba Iulia”, a condus echipa de proiect și încă alți 10 voluntari și s-a implicat în fiecare activitate. Sub coordonarea ei, proiectul a fost premiat la Gala YouthBank ca fiind cel mai bun proiect anteprenorial, echipa reușind să strângă 3400 de lei. În proiectul „Știu cine sunt, Știu ce vreau”, Andreea s-a implicat în partea de mobilizare și promovare a atelierelor, dar și în partea efectivă de desfășurare a acestora. În cadrul proiectului ARHEX, voluntara s-a implicat în activitatea de promovare, însumând 5 ore de voluntariat. În cadrul proiectului „Voluntar Implicat și Pregătit”, Andreea face parte din echipa de proiect şi s-a implicat în toate activităţile, fiind prezentă atât la Conferința de lansare, la Cafeneaua Publică pe tema voluntariatului, precum și la atelierul de teambuilding. Ea s-a implicat și în activitatea de scriere a proiectului. Totodată, Andreea Cordon s-a mai implicat în Săptămâna Națională a Voluntariatului, alocând 20 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax