Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Gala performerilor” la Cugir. Administraţia locală a premiat tinerii cu rezultate deosebite la concursuri judeţene şi naţionale

Publicat

Administraţia locală din Cugir a premiat, miercuri, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, dar şi la alte concursuri judeţene sau şcolare organizate din acest an. Gala performerilor s-a desfăşurat de la ora 17.00, la sediul Primăriei din oraş.

Au fost răsplătiţi 120 de elevi care au obţinut premii la fazele judeţene şi naţionale ale olimpiadelor şcolare, dar şi la alte concursuri  şi 80 de profesori care i-au pregătit, fiind editat şi un catalog al performerilor, ca în fiecare an.

Suma alocată organizării evenimentului este de 11.000 de lei, din care s-a asigurat fondul total al premiilor în bani oferite de Primăria Cugir (5.000 de lei) şi tipărirea Catalogului performerilor, ce va ajunge la fiecare elev şi profesor din această categorie, precum şi pachetele cu cadouri (dulciuri).

Vezi lista performerilor premiaţi de administraţia locală Cugir in format word sau in format PDF

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax