Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALA SPORTULUI. LISTA celor peste 200 de sportivi și antrenori din Alba, premiați pentru rezultate de excepție

Publicat

Peste 200 de sportivi și antrenori din Alba sunt premiați vineri, de Consiliul Județean Alba, pentru rezultate de excepție în acest an, în cadrul evenimentului ”Gala sportului”.

Organizat de Consiliul Județean Alba, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba, evenimentul este menit să evidențieze sportivii și antrenorii care  au obținut rezultate de excepție în anul 2019, performanțe care au contribuit la promovarea județului Alba, atât în țară cât și peste hotare. Premierea se face conform Regulamentului de acordare a premiilor sportivilor și antrenorilor care au obținut rezultate deosebite la nivel național și internațional. 

Valoarea premiilor, constând în diplome, trofee şi bani, în sumă de 74.800 lei, este alocată din bugetul local al judeţului Alba. Premiile individuale sunt între 200 și 1.300 lei.

Sunt premiaţi 220 de sportivi, 41 de antrenori, 21 de colaboratori şi 17 Sportivi Masters +35 ani.

Categorii:

  • Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional  2019 la sporturi olimpice respectiv neolimpice
  • Cel mai bun antrenor al județului Alba în anul competițional  2019 la sporturi olimpice respectiv neolimpice
  • Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional  2019 pe fiecare ramură de sport
  • Echipe
  • Sportivi Masters
  • Mențiuni, care sunt acordate sportivilor medaliaţi la finalele campionatelor naţionale şi fazelor naţionale ale competiţiilor şcolare şi universitare, sportivilor componenţi ai loturilor naţionale participante la competiții internaționale oficiale  precum și antrenorilor și profesorilor acestora
  • Asociații județene pe ramură de sport și colaboratori.

În cadrul Galei va avea loc și un eveniment caritabil prin care cei prezenți vor putea contribui la susținerea unui caz social propus de către organizatori sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”.

Anul acesta, evenimentul este dedicat sportivului Darius Balog de la CS Zamolxis Alba Iulia, care practică powerlifting. Este elev la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia și, pe lângă titlurile de campion național obținute la categoria  „special olympics”, este și multiplu medaliat la finalele Campionatelor naționale de powerlifting.

Invitat de onoare la Gala Sportului a fost Cornel Țălnar, legenda fotbalului albaiulian, însă organizatorii transmit că acesta nu află în localitate la momentul desfășurării evenimentului.

La nominalizarea sportivilor şi antrenorilor pentru Gala Sportului 2019 au fost luate în calcul o serie de principii.

Cei mai buni sportivi ai judeţului atât în ierarhia generală cât şi pe ramură de sport au fost desemnaţi ţinând seama de cea mai valoroasă performanţă înregistrată în anul 2019. Pentru departajare, în situaţie de egalitate, s-au  luat în calcul toate rezultatele obţinute în anul 2019 , conform tabelei de punctaj, transmit organizatorii.

Desemnarea celor mai buni antrenori s-a făcut prin cumularea punctelor obţinute de către toţi sportivii pregătiţi de acelaşi antrenor.

Au fost invitați, pentru a fi recompensați în cadrul Galei, sportivii medaliaţi la finalele campionatelor naţionale şi fazelor naţionale ale competiţiilor şcolare şi universitare şi sportivii componenţi ai loturilor naţionale pentru fiecare ramură de sport precum și antrenorii și profesorii acestora.

În categoria sportivi masters au fost cuprinși medaliații la campionatele naționale și competițiile internaționale oficiale, la categoriile de vârstă peste 35 de ani.

Sumele au fost stabilite în conformitate cu HCJ nr.183/2015 și în funcție de nivelul performanțelor obținute și categoria de vârstă.

LISTA premiilor:

Cea mai bună echipă a anului 2019: CSM Volei Alba Blaj. În 2019 a cucerit cel de-al patrulea titlu de Campioană a României și Cupa României. Tot în acest an a ajuns până în finala CEV CUP.

Cel mai bun sportiv al anului 2019:

Sporturi neolimpice – Alexandru Catarambă – powerlifting CS Unirea Alba Iulia (antrenor Ovidiu Pănăzan). A câștigat: trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Mondiale de Juniori – U18 de la Regina(Canada); trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene de Juniori – U18 de la Pilsen (Cehia); patru medalii de aur la juniori și trei medalii de bronz la seniori la Campionatele Naționale.

Sporturi olimpice – Laura Alexia Bogdan – judo CS Unirea Alba Iulia (antrenori Cristian Dinu, Alin Dinu). Este componentă a lotului Național al României, locul 5 la Campionatul Balcanic desfășurat la Skopje-Macedonia, campioană națională la NE Waza, categoria de vârstă U16 – categoria de greutate 48 kg și vicecampioană națională la Campionatul Național U15 – categoria de greutate 48 kg.

Cel mai bun antrenor al anului 2019:

Sporturi neolimpice – Ovidiu Pănăzan – powerlifting – CS Zamolxis / CS Unirea Alba Iulia

Sporturi olimpice – Gabriel Avram – atletism – LPS / CS Unirea Alba Iulia

Cel mai bun sportiv pe ramură de sport în anul 2019:

Atletism: Ana Rodean – C.S. Unirea Alba Iulia. Campioană naţională de senioare în probele de 10 și 20 km mars atât la individual cât și cu echipa. Vicecampioană națională la cros cu echipa. În ciuda unui an în care accidentările și-au pus amprenta asupra pregătirii, Ana are ca obiectiv obținerea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Bridge: Andrada Pîrtică – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia. Campioană națională de juniori în proba de perechi U21.

Box: Andrei Vasile Dărămuș – CS Unirea Alba Iulia. Medalie de argint la Campionatele Naţionale de Seniori, la categoria – 81 kg. Component al lotului olimpic. Anul viitor va participa, în Anglia și Franța, la două turnee de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Dans Sportiv: Paul Ioan Degan – C.S. Life Is Dance Alba Iulia. Dublu campion al României la categoria Latino, 19-34 ani. A cucerit titlurile naționale atât la Clasa C cât și la D cu partenere de dans diferite, Denisa Pașca respectiv Andrada Sîrbu.

Golf: Ana Maria Coman – Asociația Clubul de Golf Prof. Paul Tomița Pianu de Jos. Campioană națională la categoria Senioare – Brut.

Haltere: Nicu Vîlcu – C.S. Unirea Alba Iulia. Trei medalii de argint la Campionatele naționale de juniori U13, categoria 67 kg.

Înot: Daria Remete-Mireștean – L.P.S. Alba Iulia. Campioană națională de cadeși în proba de 100 m bras și vicecampioană națională în proba de 100 m spate. Patru medalii de aur în probele de 50 și 100 m fluture și 50 și 100 m spate la Campionatele naționale școlare. Trei medalii de bronz la aceleași Campionate naționale școlare în probele de 50, 100 m bras și 100 m liber.

Judo: Laura Alexia Bogdan – C.S. Unirea Alba Iulia. Componentă a lotului Național al României, locul 5 la Campionatul Balcanic desfășurat la Skopje-Macedonia. Campioană națională la NE Waza, categoria de vârstă U16 – categoria de greutate 48 kg. Vicecampioană națională la Campionatul Național U15 – categoria de greutate 48 kg.

Karate: Joo Sandor – C.S. Dojokan – Activ Aiud. Dublu Campion Mondial la kata individual 14-15 ani și kata echipe 16-17 ani – Campionatul Mondial de Karate WUKF – Bratislava(Slovacia). Campion European la kumite echipe 16-17 ani și două medalii de argint – Campionatul European Karate WUKF – Odense(Danemarca). Dublu campion național atât la kata cât și la kumite individual.

Orientare: Ionuț Alin Zincă – C.S. Unirea Alba Iulia. A cucerit 6 titluri naționale, practic a câștigat toate finalele din cadrul Campionatelor naționale la care a luat startul. A cucerit medaliile de aur în toate cele trei probe individuale la Campionatele Europei de Sud Est și o medalie de bronz cu ștafeta României. A realizat cea mai importantă performanță din istoria orientării din România reușind să cucerească medalia de bronz la Jocurile Mondiale Militare (echivalentul militar al Jocurilor Olimpice de vară) desfășurate la Wuhan în China.

Pescuit Sportiv: Alexandru Cristian Călian – C.S. Cetate Alba Iulia. Campion naţional în proba de pescuit sportiv, proba pescuit la răpitori (barcă).

Polo: Adelina Pătrașcu – CSM Unirea Alba Iulia. Căpitanul echipei de polo CSM Unirea Alba Iulia medaliată cu bronz la CN de junioare 2.

Powerlifting: Alexandru Catarambă – C.S. Unirea Alba Iulia. Trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Mondiale de Juniori – U18 de la Regina (Canada). Trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene de Juniori – U18 de la Pilsen(Cehia). Patru medalii de aur la juniori și trei medalii de bronz la seniori la Campionatele Naționale.

Schi: Ioan Alexandru Bordi – C.S.Ș. Blaj.Campion național în proba de Slalom și două medalii de argint în probele de Slalom uriaș și Super combinată, toate la categoria U18. Două medalii de aur la Slalom și Slalom Uriaș la categoria U18 și două medalii de argint în aceleași probe la categoria U21, toate la Campionatele naționale școlare.

Tenis de câmp: Alexia Mărginean – T.C. Sun Alba Iulia. Câștigătoare a selecției naționale la categoria 13 ani, locul 1 la Campionatul Național pe Echipe U14, locul 1 la Campionatul Național Intercluburi pe Echipe de dublu U14; locul 1 la International Championship of Romania Tennis Europe; clasări pe podium la competiții internaționale desfășurate în Slovacia și Austria; la finalul acestui an a adevenit sportiva clubului Dinamo București.

Volei: Ioana Baciu – C.S.M. Volei Alba Blaj. Căpitanul echipei campioane naționale CSM Volei Alba Blaj în actualul sezon. Componentă de bază a lotului naţional de senioare a României.

Sportivi MASTERS (+35 ani)

Atletism:

Ilie Cioca – CS Unirea Alba Iulia (trei titluri de campion balcanic, șase titluri de campion național)

Emilia Gușat – CS Unirea Alba Iulia (două medalii de aur în probele 3 respectiv 5 km marș la CN)

Emil Suflețel – CS Unirea Alba Iulia (două medalii de argint și două de bronz la campionatul balcanic; multiplu medaliat la CN)

Margareta Suflețel – CS Unirea Alba Iulia (medaliată la CN)

Vasile Hârjoc – CSO Cugir (medalie de bronz la Campionatul mondial în proba de semimaraton; dublu campion balcanic; dublu campion național)

Gheorghe Hăprian – CSO Cugir (vicecampion balcanic la 400 m; campion național la 400 m și vicecampion la 800 m)

Daniel Scrob – CSO Cugir (campion balcanic la 1500 m și vicecampion la 5000 m; dublu vicecampion național)

Dan Stoian – CSO Cugir (medaliat cu bronz la CN la 1500)

Aurelian Zegrean – CS „Mica Romă” Blaj (aur la CN de alergare pe șosea; loc 10 la Campionatul European)

Culturism:

Mihaela Dehelean-Mih – CS Unirea Alba Iulia (medalie de bronz la Bikini Firness Masters, +45 ani Open)

Golf:

Viorel Coman – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos (campion național)

Radu Codrin – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos (vicecampion național)

Cristian Bițoană – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos (medalie de bronz la CN)

Anca Codrin – – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos (campioană națională)

Dana Aldea – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos (vicecampioană națională)

Orientare:

Paul Brabiescu Călinescu – CS Unirea Alba Iulia (trei medalii de aur și una de argint la campionatul balcanic)

Cosmin Anghel – CS Unirea Alba Iulia (vicecampion național în proba de semimaraton)

MENȚIUNI sportivi

– sportivi care au urcat pe podium la finalele Campionatelor naționale pe ramură de sport precum şi la finalele Naționale ale Sportului Şcolar şi Universitar; sunt premiați și sportivii componenți ai loturilor naționale ale României participante la competiții internaţionale oficiale în anul 2019:

Nominalizări în ordine alfabetică a ramurilor de sport:

Atletism:

Mihaela Acatrinei – CS Unirea Alba Iulia

Georgiana Jid – LPS/CS Unirea Alba Iulia

Mihaela Blaga – CSȘ Blaj

Alin Petric – CSȘ Blaj

Florentina Costina Iușco – studentă la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia; legitimată la CSN Cetate Deva; medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare; calificată pentru Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokyo

Denisa Bota – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Baschet:

Iulia Stoica – LPS Alba Iulia

Box:

Daniel Moldovan – CS Unirea Alba Iulia

Bridge:

Daria Ojog – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Răzvan Bârluț – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Cosmin Dărămuș – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Andreas Ritea – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Rebeca Baghiu – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Dragoș Gârneță – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Andrei Ghiușan – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Abigail Baghiu – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Viorel Alexandru – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Adelina Cișmaș – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Daria Romcea – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Ioana Oroșan – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Denis Cristorian – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Diana Zaharie – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Coriolan Tisler – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Robert Dărămuș – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Dans Sportiv:

Denisa Monica Pașca – CS Life is Dance Alba Iulia

Andrada Maria Sîrbu – CS Life is Dance Alba Iulia

Flavius Nicoale Giosan – CS Life is Dance Alba Iulia

Giulia Suardi – CS Life is Dance Alba Iulia

Fotbal:

Echipa Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia – vicecampioană națională universitară

Dragoș Andrei Pop – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Sergiu Stanciu – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Adrian Onacă – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Bogdan Gligor – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Paul Joldeș – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Sergiu Horeiciuc – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Bogdan Ionicescu – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Narcis Oprița – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Alexandru Petresc – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Andrei Negrea – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Andrei David – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Nicolae Cârnaț – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Alexandru Doboș – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Erwin Bloj – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Octavian Ionică – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Marcel Olaru – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Nicolae Ghișa – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Vasile Emil Ursu – antrenor – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Răzvan Gheorghe Rusu – antrenor – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Echipa de fotbal Feminin ACS Student Sport Alba Iulia – medaliată cu bronz la Campionatul național de futsal

Nicoleta Adam – ACS Student Sport Alba Iulia

Denisa Chirilă – ACS Student Sport Alba Iulia

Ariana Iosa – ACS Student Sport Alba Iulia

Roxana Bocăniciu – ACS Student Sport Alba Iulia

Geanina Drăgan – ACS Student Sport Alba Iulia

Iulia Nuțiu – ACS Student Sport Alba Iulia

Marinela Tîrsînă – ACS Student Sport Alba Iulia

Cristina Drâmbărean – ACS Student Sport Alba Iulia

Andreea Olariu – ACS Student Sport Alba Iulia

Alexandra Pârvu – ACS Student Sport Alba Iulia

Antonia Ciulea – convocată la lotul național U19

Reghina Drăgoi – ACS Student Sport Alba Iulia

Maia Oltean – ACS Student Sport Alba Iulia

Diana Stănescu – ACS Student Sport Alba Iulia

Mădălina Mârza – ACS Student Sport Alba Iulia

Mariana Constantinescu – ACS Student Sport Alba Iulia

Raluca Modol – ACS Student Sport Alba Iulia

Cătălin Costea – antrenor – ACS Student Sport Alba Iulia

Georgiana Neghiu – antrenor/jucător – ACS Student Sport Alba Iulia

Golf:

Daniel Morar – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos

Florin Vinersar – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos

Claudia Popa – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos

Haltere:

Ionuț Năstase – CS Unirea Alba Iulia

Înot:

Alexandru Buda – LPS Alba Iulia

Alexandru Comșa – LPS Alba Iulia

Armand Enescu – LPS Alba Iulia

Lukas Stâncel – LPS Alba Iulia

Ayan Gheorghiu – LPS Alba Iulia

Robert Simon – LPS Alba Iulia

Albert Marc – LPS Alba Iulia

Kriszbai Robert – LPS Alba Iulia

Cătălin Șușman – LPS Alba Iulia

Cristian Luca – LPS Alba Iulia

Alecsandra Sârb – LPS Alba Iulia

Miruna Hîrceagă – LPS Alba Iulia

Elena Sârbu – LPS Alba Iulia

Ismina Zayadna – LPS Alba Iulia

Judo:

Tudor Grădinariu – LPS Alba Iulia – component al lotului național U15, locul 5 la Campionatul Balcanic

Răzvan Mircea – LPS Alba Iulia

Alexandru Sibișan – CS Unirea Alba Iulia – component al lotului național, participant la 2 etape din cadrul Cupei Europei la cadeți

Denisa Sava – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Adrian Sorin Grecu – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Arte marțiale:

Alexandru Martin – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Roxana Călugăru – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Mădălina Prunaru – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Elvis Glăvan – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Giulia Luță – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Georgiana Csortan – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Ariana Sută – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Aramis Ghinea – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Marian Ștefan Codrea – CSO Cugir – locul 2 la Campionatul Mondial de karate tradițional shotokan recent desfășurat în Brazilia

Mihai Iachim – CSO Cugir

Rareș Zincă – CSO Cugir

Robert Ungureanu – CSO Cugir

Cătălin Mortura – CSO Cugir

Ianis Rotaru – CSO Cugir

Ștefania Teodor – CSO Cugir

Mara Roman – CSO Cugir

Erika Fânaru – CSO Cugir

Filimon Daria-CSO Cugir

Mara Ilaș – CSO Cugir

Irina Codrea – CSO Cugir

Raluca Crăciun – CS Dojokan Activ Aiud

Alexandra Luca – CS Dojokan Activ Aiud

Ana Furnigel – CS Dojokan Activ Aiud

Alexandru Boloage – Club Revolution Academy Alba Iulia – Locul 2 la OPEN European Kids Championships la Taekwondo – disciplină olimpică

Eduardo Cetean – Club Revolution Academy Alba Iulia

Alin Moldovan – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Orientare:

Bogya Tamas – CS Unirea Alba Iulia

Pescuit sportiv:

Cătălin Schirger – CS Cetate Alba Iulia

Iulian Hosu – CS Cetate Alba Iulia

Claudiu Lupșan – CS Cetate Alba Iulia

Marcel Azoică – CS Cetate Alba Iulia

Marian Daniel Mincă – CS Cetate Alba Iulia

Ioan Sorin Căpitănescu – CS Cetate Alba Iulia

Polo:

Echipa de polo feminin a CSM Unirea Alba Iulia – medaliată cu bronz la Campionatul Național de Junioare 2

Elisabeta Cămărășan – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Adelina Pătrașcu – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Ana Maria Cristea – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Kincso Toth – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Oana Gherman – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Alexia Cristea – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Karina Albu – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Amalia Novăceanu – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Mădălina Pintea – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Valeria Serluceanu – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Regina Golovenco – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Maria Svidchi – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Anastasia Sandrac – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Elena Tatarli – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Ana Bogdan – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Doroftea Vârtosu – Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Ovidiu Pocol – antrenor-Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Powerlifting:

Andrei Irimie – CS Unirea Alba Iulia – medaliat cu bronz la Campionatul European de seniori, participant la Campionatul Mondial și multiplu campion național

Andrei Cioflică – CS Unirea Alba Iulia – loc 4 la Campionatul European de seniori, Participant la Campionatul Mondial și multiplu campion național

Alexandru Cazacu – CS Unirea Alba Iulia – locul 5 la Campionatul Mondial de Tineret și multiplu campion național

Laurențiu Avram – CS Unirea Alba Iulia – participant la Campionatul Mondial și Campionatul European de seniori; multiplu campion național

Cătălin Buciuman – CS Unirea Alba Iulia – locul 3 la Campionatul European de tineret; locul 4 la Campionatul Mondial de Tineret și multiplu campion național

Daniel Turuș – CS Unirea Alba Iulia– locul 6 la Campionatul European de tineret;

Daniel Bălăiță – CS Powerlifting Galda – participant la Campionatul European de seniori; multiplu campion național

Mihai Oltean – CS Powerlifting Galda

Horia Frigător – CS Powerlifting Galda

Ioan Răzvan Dragomir – CS Powerlifting Galda

Alexandru Moiseanu – CS Powerlifting Galda

Andrei Șerban Șuțu – CS Powerlifting Galda

Mădălina Bălăiță – CS Powerlifting Galda

Mihail Septimiu Pinca – CS „Mica Romă” Blaj

Octavian Varga – CS Powerlifting Stremț

Călin Androne – CS Zamolxis Alba Iulia

Mihai Suflețel – CS Zamolxis Alba Iulia

Mihai Popa – CS Zamolxis Alba Iulia

Mălina Floca – CS Zamolxis Alba Iulia

Alexandru Balog – CS Zamolxis Alba Iulia

Dennis Paștiu – CS Zamolxis Alba Iulia

Carlos Tat – CS Zamolxis Alba Iulia

Darius Balog – CS Zamolxis Alba Iulia

Mihai Toacsan – CS Zamolxis Alba Iulia

Radu Crișan – CS Zamolxis Alba Iulia

Darius Feșteu – CS Zamolxis Alba Iulia

Cristina Paștiu – CS Zamolxis Alba Iulia

Iulia Dicu – CS Zamolxis Alba Iulia

Adrian Dumitru – CS Zamolxis Alba Iulia

Răzvan Galață – CS Zeus Powerlifting Mihalț

Paul Bejenariu – CS Zeus Powerlifting Mihalț

Șah:

George Ileană – Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia

Schi – Snowboard:

Cezar Motoc – CSȘ Blaj

Kis Timea – CSȘ Blaj

Andrei David – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Adriana Suciu – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Bogdan Bogdan – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Alexandra Toma – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Tenis de câmp:

David Manu – TC Sun Alba Iulia

Volei:

Echipa CSȘ Blaj – vicecampioană națională la categoria speranțe

Tudor Balu – CSȘ Blaj/ACS Atomic Blaj– vicecampion național la volei pe plajă

Cristian Bălău – CSȘ Blaj/ACS Atomic Blaj– vicecampion național la volei pe plajă

Gabriel Bărbat – CSȘ Blaj

Antonio Jidveian – CSȘ Blaj

Cristian Greff – CSȘ Blaj

Robert Rus – CSȘ Blaj

Iustin Nicoară – CSȘ Blaj

David Răzăilă – CSȘ Blaj

Robert Polgar – CSȘ Blaj

Răzvan Oltean – CSȘ Blaj

Octavian Orian – CSȘ Blaj

Sebastian Roșianu – CSȘ Blaj

Alexandru Man – antrenor – CSȘ Blaj

ANTRENORI

Atletism:

Cristina Man – CSS Blaj/Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Nicolae Alexe – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Sorin Șimon – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Baschet:

George Lăncrănjan – LPS Alba Iulia

Valentin Urian – LPS Alba Iulia

Bridge:

Monica Gârneață – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Marius Oroșan – AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

Arte marțiale:

Sorin Șimon – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Box:

Nicolae Paștiu – CS Unirea Alba Iulia

Dans sportiv:

Ionuț Ionescu – CS Life is Dance Alba Iulia

Ionescu Bianca – CS Life is Dance Alba Iulia

Golf:

Nicolae Ursu – Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos

Haltere/ Powerlifting:

Ioan Frățilă – LPS/CS Unirea/CS Zamolxis Alba Iulia

Înot:

Daniela Bob – LPS Alba Iulia

Nicolae Bob – LPS Alba Iulia

Laura Todică – LPS Alba Iulia

Judo:

Ștefan Toma – LPS Alba Iulia

Cristian Dinu – CS Unirea Alba Iulia

Alin Dinu – CS Unirea Alba Iulia

Karate – Arte marțiale:

Nicolae Crăciun – CS Dojokan Activ Aiud

Ioan Simion Băluță – CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

Vasile Pricob – CSO Cugir

Alin Moldovan – Club Revolution Academy Alba Iulia

Powerlifting:

Iacob Cleja – CS Powerlifting Stremț

Daniel Bălăiță – CS Powerlifting Galda

Darius Lupaşcu – CS Zeus Powerlifting Mihalţ

Mircea Nanu – CS „Mica Romă” Blaj

Andrei Cioflică – CS Zamolxis Alba Iulia

Șah:

Dorin Ispas – Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia

Schi:

Tiberiu Tanţoş – CSȘ Blaj

Călin Gligor – CSȘ Blaj

Schi – snowboard:

Gabriel Petrovici – Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia

Tenis de câmp:

Gheorghe Radu – TC Sun Alba Iulia

Mircea Socaciu – TC Sun Alba Iulia

Volei:

Nicolae Dan Balu – ACS Atomic Blaj

Asociații județene pe ramură de sport:

Asociaţia Judeţeană de Atletism

Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Asociaţia Judeţeană de Powerlifting

Asociata Județeană de Radioamatorism

Asociaţia Judeţeană de Şah

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi

Asociaţia Judeţeană de Volei

Cluburi sportive care au sportivi nominalizați în cadrul galei:

C.S. Unirea Alba Iulia

CSM Volei Alba – Blaj

C.S.O. Cugir

LPS Alba Iulia

C.S.Ș. Blaj

C.S. Dojokan Activ Aiud

CS Zamolxis Alba Iulia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

CS Cetate Alba Iulia

CS Champions/Karate Forever Alba Iulia

CS Life is Dance Alba Iulia

CS Powerlifting Stremț

CS Zeus Powerlifting Mihalţ

CS Powerlifting Galda

TC Sun Alba Iulia

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

ACS Atomic Blaj

Club Revolution Academy Alba Iulia

AS Bridge Club Apullum Alba Iulia

CS „Mica Romă” Blaj

ACS Student Sport Alba Iulia

Asociația „Clubul de Golf” prof. Paul Tomița Pianu de Jos

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax