Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Galaxy Note 9 cel mai nou smartphone marca Samsung. 1 Terabyte spațiu de stocare și două camere de 12 MP

Publicat

samsung.com

Compania coreeană de telefoane mobile Samsung a prezentat noul smartphone, Galaxy Note 9. Telefonul vine cu o serie de noutăți revoluționare pe piață, și aduce îmbunătățiri în ceea ce privește memoria telefonului și autonomia.

Telefonul Galaxy Note 9 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, cu 1440 x 2960 pixeli rezoluţie, fiind cel mai mare ecran al vreunui smartphone realizat de Samsung până acum.

În funcţie de versiune memoria internă este de 128 GB respectiv 512 GB. Utilizatorii pot folosi și un card de memorie care de asemenea, poate ajunge la 512 GB, iar prin asta Note 9 poate avea o capacitate de stocare de 1 TB.

Versiunea cu 128 GB spaţiu de stocare va dispune de 6 GB memorie RAM, iar cea cu 512 GB spaţiu intern va oferi 8 GB memorie RAM.

La capitolul  foto, sistemul este format din două camere de 12 MP, cu apertură şi distanţă focală diferite. Una dintre camere are apertură duală f/1.5 – 2.4 şi 26 mm distanţă focală, în vreme ce cealaltă are o apertură f/2.4 şi o distanţă focală de 52 mm.

Note 9 poate filma în format QHD cu 60 de cadre pe secundă, dar şi în slow motion, cu 240 de cadre pe secundă, la rezoluţie full HD.

”Fanii Note sunt cei mai loiali clienți ai companiei Samsung; știm că vor totul, pentru a obține maximul de la locul de muncă și în timpul liber, iar Galaxy Note9 este singurul telefon care poate ține pasul cu viața lor ocupată”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Smartphone-ul, este rezistent și la apă, și va fi livrat cu versiune 8.1 de Android, va fi disponibil în patru variante de design intitulate: Metallic copper, Lavender purple, Ocean blue, Midnight black.

Ca și preț versiunea cu 128 GB spaţiu de stocare va costa 1.000 de dolari, iar cea cu 512 GB va ajunge la un suma de 1.250 de dolari.

Sursă: economica.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax