Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Galeria echipei de baschet CS Universitatea Alba Iulia, amendată de jandarmi pentru injurii și acte de violență

Publicat

Membrii galeriei echipei de baschet CS Universitatea Alba Iulia au fost amendați de jandarmi sâmbătă seară, după meciul în care echipa albaiuliană s-a impus în fața echipei „U” Cluj. Un grup turbulent de suporteri au CS Universitatea a fost transportat la sediul Jandarmeriei Alba pentru comportament neadecvat, injurii și agresivitate împotriva echipei adverse.

Pe timpul meciului de baschet dintre CSU Alba Iulia şi Universitatea Cluj Napoca, jandarmii care asigurau ordinea publică şi siguranţa participanţilor au fost nevoiţi să intervină deoarece mai mulţi spectatori au proferat şi scandat injurii, cuvinte şi expresii jignitoare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva oficialilor şi jucătorilor din echipa oaspete. Deşi li s-a atras de mai multe ori atenţia să înceteze violenţele verbale, aceştia nu s-au conformat indicaţiilor jandarmilor, fapt pentru care au fost evacuaţi din tribună. Unsprezece persoane au fost conduse la sediul Jandarmeriei Alba şi sancţionate cu câte o amendă în valoare de 150 de lei.

Amenda a fost aplicată în baza legii 4 din 2008 pentru prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. asdas

    sâmbătă, 08.12.2012 at 21:13

    mai bine mort de cat jandarm mai bine hornar de cat politai!:)

    • sadsa

      luni, 10.12.2012 at 09:55

      AI GRIJĂ CU DORINŢELE ASTEA. UNELE SE POT ÎNDEPLINI …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax