Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: 13 licee din Alba s-au luptat pentru titlurile de Miss și Mister la Balul Balurilor

Publicat

Consiliul Județean al elevilor a organizat, vineri, seara Balul Balurilor, eveniment care a pus față în față 13 perechi alcătuite din Miss și Mister, de la 13 licee din județul Alba. Casa de Cultură a Sindicatelor a fost gazda evenimentului, iar printre invitați au putut fi remarcați primarul Mircea Hava, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și viceprimarul Paul Voicu.

Probele, cinci la număr, nu s-au dovedit a fi suficient de inspirat alese, bobocii participanți fiind puși să treacă prin epilat cu ceară, precum și prin teste de dicție, după consumarea unei felii de lămâie. Punctul forte al serii a fost trupa de teatru ”AIDOL”, coordonată de Alexandru Fiț. Grupul format din liceeni a expus publicului prezent piesa ”Vânătorii de vampiri”, scenetă din care a făcut parte celebrul vânător de vampiri, Van Helsing, dar și personaje românești.

După patru probe în concurs au mai rămas doar cinci fete și cinci băieți, iar din aceștia au fost aleși câștigătorii. Titlul de Miss Balul Balurilor a fost luat de Naomi Henegar, de la Liceul Sportiv din Alba Iulia, în vreme ce titlul de mister i-a revenit lui Dan Tudor, de la Colegiul ”David Prodan” din Cugir.

After party-ul a avut loc în Clubul „Allegria”, însă fără nici un invitat special.

[nggallery id=42]

[nggallery id=43]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Dee Dee

    sâmbătă, 19.02.2011 at 14:52

    Buna, as dori si eu pozele….:)…toate si cele care nu au fost postate :)…mutlumesc 🙂

  2. Dee Dee

    sâmbătă, 19.02.2011 at 16:41

    Rog frumos fotografii care au fost prezenti ieri la bal, sa ma contacteze…:)…multumesc ! 🙂

  3. Ioana

    duminică, 20.02.2011 at 11:40

    Balul Balurilor a fost un fiasco total! Un amestec de program artistic complet nereusit, politica (ce au cautat partide ca PNL ca sponsori???!!!!), sala pe jumatate goala!

    FIASCO, FIASCO, FIASCO

  4. maty

    vineri, 25.02.2011 at 11:38

    Am mai participat la Bal ca sustinator, dar ca acesta nu am vazut.
    Organizarea a lasat de dorit -( asta probabil ca a fost organizat de Consiliul elevilor de la mai multe Licee si s-au pasat atributiile de la unul la celalalt ).
    Pot da exemple negative :
    – cand intrau la prezentare afisele cu pozele respective erau deschise cu o anumita poza reprezentand un anulit popor iar pe scena era altceva.
    -cand s-au dat premiile concurentii trebuiau adusi pe scena in tinute de gala.
    – au fost pusi sa imparta cadouri cistigatorilor doi dintre concurenti !!!….ceea ce nu se face.
    -sala a fost pe jumatate goala
    Juriul a fost legat la ochi s-au a fost influentat de o anumita culoare politica , altfel nu-mi explic cum de nu au ales un Miss si Mister cu adevarat prezentabili.
    La fete treaca – mearga ,Miss a fost draguta -Felicitari !!!, dar la baietii au scos in fata printre finalisti ,baieti inalti de „1 metru si un snitel”,scuzati expresia.
    Cind au fost adusi in fata finalisti am crezut cu totii ca cei zece (5F si 5B) au fost chemati pentru a fi eliminati , nu pentru a fi premiati, iar cei ramasi in spate au fost cu mult mai frumosi si mai prezentabili ca si tinuta decat ceilalti (Ex.perechea araba, perechea gitana, perechea anilor”60 etc…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax