Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Distracție maximă de ”Halloween” în Club ”Stage”. Localul a fost plin până la refuz

Publicat

Clubul ”Stage” a fost în topul preferințelor albaiulienilor în ceea ce privește noaptea de ”Halloween”. Peste 750 de tineri – după cum au arătat biletele vândute la intrare -, deghizați sau nu au mers în Club „Stage” pentru a sărbători și pentru a profita de această seară magică.

Petrecăreţii au umplut până la refuz clubul și s-au distrat pe cinste la sărbătoarea de ”Halloween”. De la drăcușori, până vampiri și mai mulți ”Moși Crăciun”, toți aceștia s-au distrat în Clubul „Stage”.

Cele mai frumoase ținute au fost premiate de organizatori. Personalul clubului nu s-a lăsat mai prejos şi s-a alăturat petrecăreţilor deghizaţi. Distracţia s-a încheiat spre dimineață, când tinerii au plecat acasă, mulţumiţi de seara oferită de cel mai nou club din Alba Iulia. Vă prezentăm imagini de la evenimentul de sâmbătă:


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax