Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Forme şi nuanțe „pink” la Pool Party-ul de la Winner’s Club Țălnar şi Club Enjoy Life

Publicat

Cei care credeau că formele voluptoase, bikinii colorați sau mușchii bronzați și unși cu toate alifiile pot fi admiraţi doar pe plajele private ale litoralului au primit dovada contrarie, în acest week-end în Alba Iulia. Petrecerea „pink” organizată sâmbătă la ștrandul de la Winners Club Țălnar a demonstrat amatorilor de senzații că orașul nostru are încă multe de arătat și nu ne referim aici la garda mult prea apretată a Cetății sau la colțurile de istorie restaurată.

Zeci de domnișoare dornice de relaxare au invadat, sâmbătă, „plaja” de la Club Winners Țălnar, iar ceea ce a ieșit a fost o petrecere cât se poate de „însorită”, plină de culoare și bună dispoziție, care a continuat după lăsarea serii, în Clubul „Enjoy Life”. Pentru cei care nu au reușit să se bucure, sâmbătă, de peisajele „pool party-ului”, un reporter Alba24 și-a sacrificat din „timpul prețios” pentru a ne oferi o selecție de imagini cât se poate de reprezentative. Vom reveni cu „impresii vizuale” de la petrecerea din „Enjoy Life”.

Aşa cum vă promiteam într-un material anterior, am revenit cu imagini de la Pink Party-ul ce avut loc sâmbătă noapte în Clubul „Enjoy Life”. După o zi întreagă de soare, cocktail-uri şi bălăceală la piscina Winners Club Ţălnar, albaiulienii nu s-au lăsat păgubaşi şi au continuat distracţia şi după apusul soarelui. Puţin mai bronzaţi şi mai „îmbrăcaţi” decât peste zi, tinerii au profitat la maxim de acest sfârşit de săptămână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. xyz

    luni, 22.08.2011 at 08:26

    nu mai vad copii in enjoy:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax