Connect with us
Publicitate

SPORT

GALERIE FOTO: Juniorii Unirii s-au întrecut într-un joc amical. Felindean și Anton de la Olimpia Aiud, ultimele noutăți pentru Unirea

Publicat

Unirea Alba Iulia și-a pus miercuri la treabă trei grupe de juniori, pentru a-i vedea în teren pe elevii lui Vasile Ursu și pe cei ai lui Florian Brumaru. Puștii Unirii s-au dovedit a fi suficient de buni pentru a îmbrăca tricoul ”alb-negrilor”. Felindean și Anton de la Olimpia Aiud au sosit la Unirea și există șansa de a rămâne în curtea echipei ”fanion” a județului nostru.

Președintele executiv Mihai Dăscălescu, alături de Stelian Gherman au supervizat evoluția fotbaliștilor albaiulieni, care nu au dezamăgit pe parcursul jocului de pe stadionul secund din cadrul complexului ”Cetate”.

Cei doi antrenori au testat copiii, care nu arată o formă modestă în campionat, astfel că șeful centrului de copii și juniori al Unirii, Vasile Ursu s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax