Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Liga Studeţilor din UAB a distrat studenții la ”Boboc Party” şi „Erasmus Welcome”

Publicat

Studenții aflați în primul an la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au avut parte de o surpriză pregătită de Liga Studenților din cadrul Universității albaiuliene. Aceștia au organizat ”Boboc paty” și ”Erasmus Welcome”, pentru a ușura viața celor nou-veniți în universitatea albaiuliană.

Astfel că peste 500 de studenți au răspuns prezent invitației venite din partea LSUA, iar show-ul oferit de moderatorii Dabu Fică și Alexandrina Străjescu nu i-a făcut pe cei tineri să regrete că au ales Clubul „Stage” pentru a se distra într-o seară de marți. De la număratul fasolei, până la nimeritul sticlei de  apă plată cu pixul legat de brâu, toate încercările pregătite pentru studenți au făcut deliciul publicului, mai ales că unele ”boboace” nu s-au dovedit a fi începătoare la cursa cu oul prin pantalonii băiatului.

Evenimentul s-a întins mult după miezul nopții, iar petrecerea studenților a fost un real succes, aceștia aglomerând serios Clubul „Stage”, ales de organizatori pentru acest party. Ba mai mult, există șanse reale ca Balul bobocilor al Universității „1 Decembrie 1918” să se desfășoare tot în cel mai nou și mai luxos club din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Stefan

    joi, 24.11.2011 at 10:56

    Stimate domnisoare, daca tot nu puteti renunta la fast-food si bauturi carbogazoase, abtineti-va, macar pe viitor, sa pozati ca niste dive.Multumesc anticipat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax