Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: Marea înfățişare. Vezi toate fotografiile din care se va face logo-ul orașului Alba Iulia

Publicat

Imaginile a peste 1.400 de albaiulieni care s-au lăsat fotografiați de Romulus Oprișcan vor compune imensul puzzle care va înfățișa Cetatea Alba Carolina, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Logo-ul gigantic, ce va măsura 200 de mp va putea fi admirat în curând într-una din cele mai populate zone din oraș, iar Alba Iulia va fi pentru prima dată promovată prin oamenii care o populează.

Campania „Marea Înfățișare”, derulată la inițiativa administrației locale s-a încheiat în 26 iunie, iar timp de o lună albaiulienii care țin la imaginea orașului lor au avut ocazia să se fotografieze pentru a apărea pe logo-ul uriaș realizat în forma Cetății Alba Carolina. Munca fotografului Romulus Oprișcan se apropie de final, iar foarte curând cei peste 1.400 de albaiulieni, dar și toți cei care tranzitează Alba Iulia vor avea posibilitatea să admire rezultatul. Puzzle-ul de imagini va fi amplasat într-o locație din oraș care se vrea  a fi o surpriză, precum și pe siteul albaiuliamea.ro și pe Facebook.com/albaiuliamea.

„Cred că toți cetățenii orașului nostru sunt mândri de Alba Iulia și îi invităm să și arate acest lucru. Noi suntem cei care trăim aici și dacă noi nu ne promovăm, nu o va face nimeni altcineva. Am mai spus-o și altă dată și o repet de câte ori am ocazia: avem un oraș frumos, un oraș care și-a schimbat în bine înfățișarea în ultimii ani și care începe deja să devină o destinație turistică obligatorie în România”, a declarat primarul municipiului, Mircea Hava, la începutul campanie.

Vă invităm să vedeți în premieră cele peste 1000 de imagini ce vor da viață logo-ului Cetății.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. silviu

    joi, 19.07.2012 at 07:41

    foto sant corect incadrate ?cine reprezinta ce. si de ce asa.multumesc.

  2. eu

    joi, 19.07.2012 at 11:54

    corect: foto „sunt” corect incadrate?…. si nu „sant”…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax