Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: Plimbare aeriană prin Cetatea Alba Carolina cu ajutorul unei „jucării zburătoare”

Publicat

Cetatea Alba Carolina și-a îmbrăcat și ea haina de primăvară, iar în bătaia soarelui strălucitor de martie își dezvăluie splendoarea. Dacă de la temelia zidurilor înalte, fortificația Vauban îți permite să o admiri doar într-o mică măsură, înaltul cerului este locul unde cetatea stelară își dezvăluie adevărata frumusețe, iar asta a dorit să imortalizeze și fotograful Romulus Oprișcan.

Folosindu-se de o dronă de tip quadrocopter (un aparat de zbor ce se aseamănă cu un elicopter de jucărie), fotograful albaiulian a imortalizat cetatea în întreaga ei măreție, iar imaginile aeriene de o claritate excepțională ne permit, cel puțin vizual, să realizăm un tur al fortificației pe deasupra zidurilor care o împrejmuiesc.

În lumina soarelui, cetatea care găzduiește municipiul reședință de judeţ, Alba Iulia, arată ca o adevărată capitală a românilor, orașul unde istoria și prezentul creează o perfectă buclă a timpului.

Vă invităm să vizionați o minunată galerie foto aeriană a municipiului Alba Iulia:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cristi V

    miercuri, 13.03.2013 at 14:46

    „Un quadrotor, pe numele sau intreg elicopter quadrotor sau mai scurt quadrocopter, este un multicopter care foloseste patru rotoare. Quadrocopterele sunt clasificate ca si aeronave cu rotor (aeronave cu aripi rotative). Spre deosebire de marea majoritate a elicopterelor, quadrocopterele de obicei folosesc pale cu pas fix si simetric opus pe cele doua axe formate de rotoare. Miscarea unui quadrocopter se realizeaza prin modificarea numarului de rotatii unuia sau mai multora din cele patru rotoare, modificand astfel tractiunea si directia.”

    Nu este un aparat foto… aparatul este atasat pe quadrocopter!
    Ar trebui corectat sa nu creada lumea altceva… macar la stiri sa nu apara astfel de greseli!

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 13.03.2013 at 14:51

      multumim de explicatii. am corectat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax