Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Promoția 2011 de la toate liceele din județul Alba. Știm unde ai terminat astă vară!

Publicat

Se spune că o fotografie face cât 1000 de cuvinte. Ne permitem să completăm această zicală şi să afirmăm că o fotografie poate stârni ce puţin 1000 de reacţii. Ţi s-a făcut deja dor de prietenii din liceu? Vrei să retrăieşti clipele petrecute cu colegii de clasă? Noi îţi oferim această posibilitate. Dacă ai absolvit în acest an Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Câmpeni, Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” din Aiud, Colegiul „Naţional Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Naţional Lucian Blaga din Sebeş sau orice alt liceu din Alba, intră pe Alba24 şi reîntâlneşte-te cu colegii.

Știm unde ai terminat liceul în această vară! Alba24.ro te-a pozat, iar acum îți oferă fotografiile de la toate liceele din județul Alba. Dacă ai absolvit anul acesta, poți vedea o parte din poze pe site-ul Alba24.ro, iar restul sunt afișate în Albumul ”Absolvenți 2011” de pe pagina de Facebook a Alba24.

Dacă te recunoști într-una dintre fotografii sau dacă îți recunoști colegii ești invitat să dai „like” pe pagina noastră de facebook și să-ți etichetezi foștii colegi de clasă. Hai sa facem împreună un album pe care să-l priviți,  cu drag, în fiecare an.

Vă prezentăm mai jos câteva fotografii, iar restul le găsiți  publicate pe  facebook-ul Alba24.ro

Cătălin CRĂCIUN
Flavia NICOLAE

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. CETATEANUL

    vineri, 25.11.2011 at 23:48

    Imi cer scuze daca voi fi un pic dur dar nu mi se pare corect sa dati exemplu numai unele licee din judet. Cred cu tarie ca sunt si alte colegii care pot fi date ca exemplu. Asta este subiectivism si promovare indirecta. Ori suntem corecti cu toata lumea ori devenim niste oameni cumparati de un director sau altul.
    Pentru simplu fapt ca unele colegii au cladirea mai mare nu inseamna ca sunt neaparat licee bune.
    Un liceu bun nu este acela in care sunt cei mai bogati elevi sau cei mai fitosi. Un liceu bun este acela in care se creeaza nu se distruge valori, principii si norme morale.

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 26.11.2011 at 00:07

      Aveti perfecta dreptate. Pe Facebook Akba24 au fost puse fotografii de la toate liceele din judet.

  2. Andreea

    luni, 31.12.2012 at 16:58

    De fapt,domnul cetatean,care se simte atacat de o anume discriminare,habar nu are ce vorbeste,din moment ce vad ca nu stie sa coordoneze cuvintele intr-o fraza.E vorba de pasajul ”in care se creeaza,nu se DISTRUG valori”.Putina atentie,ca suntem totusi romani!! E buna indicatia,dar isi pierde valoarea constructiva daca nu e corecta gramatical:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax