Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Galerie Foto: Puya a demonstrat că ”Fresh nu-i bine deloc” în Stage Club

Publicat

Prea puţini sunt, probabil, cei care ştiu că sub numele de Dragoş Gardescu se ascunde unul dintre cei mai talentaţi cântăreţi de hip hop din România, dar cu siguranţă nu există nimeni care să nu fi fredonat vreodată unul dintre hit-urile lui Puya. Artistul s-a aflat, vineri seara, în Stage Club, iar prezenţa sa în Alba Iulia nu a trecut neaplaudată de sutele de petrecăreţi care au trecut pragul clubului.

Cântăreţul care s-a făcut cunoscut alături de Tudor Sişu în formaţia „La Familia” a cântat pentru albaiulieni piesele care l-au consacrat şi a arătat albaiulienilor ce înseamnă o petrecere hip hop adevărată.

Prezent în Stage Club, interpretul de muzică hip hop a cântat alături de fani și cele mai noi hituri, dar și melodii vechi consacrate de pe vremea când Sișu și Puya erau cunoscuți sub numele de ”La Familia”.

Așa cum spune melodia ”Zi de zi”, așa a făcut și solistul. Acesta a ”poștit” cu  fanii prezenți o sticlă de ”J & B”, lucru ce i-a înfierbântat și mai mult pe cei prezenți.  Ba mai mult, la finalul recitalului, artistul a coborât de pe scenă direct între fani, pentru a se fotografia cu aceștia.

Puya, s-a născut pe 22 iulie 1979, în Bucureşti. A crescut alături de cei trei fraţi ai săi în cartierul Balta Albă, Sălăjan, învăţând de mic „regulile nescrise ale străzii”. În 1996, l-a cunoscut pe Tudor Sişu şi au înfiinţat formaţia „La Familia”, care s-a bucurat de mare succes la public şi, în scurt timp, cei doi cântau în deschiderea concertelor BUG Mafia.

Puya a cântat ca solist într-o piesa a celor de la BUG Mafia, „Până când moartea ne va despărţi”, care s-a detaşat de tot ce era până în acel moment pe piaţa din România. „La Familia” şi-au găsit propriul stil, fără să caute facilul şi au înregistrat primul album „Băieţi de cartier”, care a avut mare succes. Un videoclip care zice multe despre ceea ce vor băieţii de la „La Familia” a fost „Tupeu de borfaş”, urmat apoi de „Nicăieri nu-i ca acasă”.

„La Familia” a avut neînţelegeri grave cu cei de la BUG Mafia, care au înregistrat numele formaţiei în „contul” lor. Astfel cei doi băieţi nu au mai putut folosi „La Familia”, intitulându-se simplu: Sişu&Puya. În 2003, Sişu a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru consum şi trafic de droguri de mare risc, însă Puya a continuat activitatea muzicală.

[nggallery id=115]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax