Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Studenții s-au întors din vacanță și au reluat distracţia în club

Publicat

Studenții din Alba Iulia au profitat de o săptămână de vacanță după preferinţele fiecăruia. Unii s-au întors în orașul natal, alţii au folosit cele șapte zile dintre semestre pentru a scăpa de stresul acumulat în sesiune. Începutul celui de-al doilea semestru la facultate s-a simțit și în Clubul „Stage”, deoarece tinerii au revenit și la party-urile organizate în acest local.

Mulțumiți sau nu  de rezultatele din sesiune, peste 400 de studenți au fost prezenți marți seara în club, unde s-au distrat alături de organizatori de petreceri, în cadrul nopții dedicate studenților puși pe distracție.

Pentru că  sunt studenți și o mare parte din aceștia nu lucrează, Clubul „Stage” a oferit pentru studenți promoții la băuturile alcoolice și nu numai. De pildă, la 3 beri cumpărate, a patra era din partea casei, în vreme ce vodka cu suc sau doar cu gheață a fost 7 lei, paharul.

FOTO: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cristea radu

    joi, 23.02.2012 at 14:59

    salut! imi trimiti te rog poza nr. 95 ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax