Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Umor, pantomime și multă distracție, la „Balul Primăverii”

Publicat

Consiliul Elevilor a organizat, vineri seară, „Balul Primăverii”, o întrecere între cei mai frumoși elevi de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”. Competiția nu a fost și pentru ”boboci”, ci doar pentru elevii din clasele X-XII.

Evenimentul a debutat cu un duet între prezentatori. Aceștia au interpretat melodii aparţinând unor interpreți consacrați. După prezentarea concurenților, a urmat un moment artistic oferit de Anca Comănici.

Probele nu s-au dovedit a fi printre cele mai ușoare pentru participanți, care au întâmpinat dificultăți la probele de aptitudini. Deliciul publicului a fost proba de dans, în cadrul căreia perechile de tineri au fost nevoiţi să se descurce, cu picioarele legate între ei. Proba de dans a fost precedată de trupa de teatru ”Aidol” de la Colegiul Național ”Horea, Cloșa și Crișan”, care a interpretat piesa proprie: ”Jaf în stil românesc”. O piesă haioasă, plină de momente umoristice.

La finele Balului a avut loc festivitatea de premiere. Titlul de Mister ”Balul Primăverii” i-a revenit lui Andrei Buză, urmat de Alexandru Șerdean și Ionuț Țăran. Cea mai frumoasă fată din primăvara aceasta, de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” este Georgia Paștiu, fiind urmată de Adian Florea și Vlad Maria.

[nggallery id=69]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. AnnA

    duminică, 08.05.2011 at 20:47

    …un moment artisitc prezentat de Ana Comanici…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax