Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO-VIDEO: „Cupa Majoretelor” la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a găzduit luni, 20 mai, cea de a XI-a ediție a competiției interne „Cupa Majoretelor”. În concurs au intrat trei echipe din cadrul liceului care au fost punctate pentru sincronizarea în execuție, fondul muzical, ținuta și impresia artistică.

Cele 48 de majorete din clasele a IX-a, a X-a și a XII-a au executat dansurile pe diferite colaje de melodii iar miza concursului a fost suma de 100 de lei și cupa competiției.

În urma notelor acordate de juriu, fetele din clasa a XI-a au fost declarate marile câștigătoare și vor reprezenta Colegiul Liceal Mihai Viteazul la toate evenimentele organizate pe viitor. Pe locul II s-au poziționat elevele de clasa a X-a iar pe locul III majoretele din primul an de liceu. Acestea au fost recompensate cu diplome și medalii.

Vă invităm să vedeţi o galerie foto-video de la competiție:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax