Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO-VIDEO | Întâlnirea Ceferiștilor Complexul Teiuș – Coșlariu și inaugurarea Parcului Feroviar din zona gării Teiuș

Publicat

YouTube video

Sâmbătă, 18 mai, la Teiuș a avut loc Întâlnirea Ceferiștilor Complexul Teiuș – Coșlariu, ediția a doua. Evenimentul este o reuniune de suflet a „tuturor celor care vibrează în spiritul ceferist al meleagurilor noastre”, potrivit primarului Mirel Hălălai. Întâlnirea a fost programată pentru ora 16.00 în Parcul Feroviar, iar începând cu ora 17.30, evenimentul a continuat la Casa de Cultură din Teiuș, cu un spectacol artistic.

Cu ocazia acestei întâlniri, a fost inaugurat și Parcul Feroviar din zona gării din Teiuș. După ani buni în care zona se afla într-o stare degradată, recent Parcul Feroviar a fost curățat, reamenajat și decorat cu câteva obiecte specifice sistemului feroviar: o drezină a fost deja adusă în Parc, va fi pus pe șine un automotor, ce va fi transportat din Brașov și sunt așteptate, locomotive, vagoane și alte obiecte.

În continuare, pe muzică de fanfară, toți cei prezenți s-au deplasat la Casa de Cultură din Teiuș, unde s-a desfășurat un spectacol de muzică și dansuri populare, și a fost prezentată o expoziție de machete, fotografii vechi, obiecte folosote în activitatea ceferiștilor.

FOTO-VIDEO: Vali CIONTEA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax