Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Week-end în „Oraşul Mirilor”. În prima zi, fetele au învățat ce trebuie să facă atunci când sunt mirese

Publicat

În acest sfârşit de săptămână, între 17 şi 19 februarie 2012, la Alba Mall are loc evenimentul „Oraşul Mirilor”, aflat la cea de-a IV-a ediţie. Peste 40 de expozanţi din toată ţara se adună în spaţiile centrului comercial din Alba Iulia şi prezintă produse din toate domeniile necesare organizării unuia dintre cele mai importante evenimente ale vieţii: căsătoria. Astfel, viitori miri şi mirese, care în prezent nu ştiu „cu ce se mănâncă” o nuntă vor putea să afle secretele care fac din această petrecere, una de vis. Aceştia vor avea la dispoziţie, de la rochii de mirese la limuzine, de la flori la torturi şi prăjituri, o varietate generoasă de obiecte necesare organizării nunţii.

Vineri seara, miresele anului 2012 au fost invitate, împreună cu cei pe care i-au dorit alături de ele, în Sala de Bal de la Alba Mall, la un spectaculos eveniment, intitulat „White Obsession”, ce a constat într-un workshop de nunţi, cu prezentare de rochii de mirese, asortate cu coafurile şi bijuterii potrivite. Consilierea a fost oferită gratuit de Laura Pricăjan, singurul wedding designer atestat din România.

Evenimentul „Oraşul Mirilor” de la Alba Mall a ajuns în acest an la cea de a patra ediţie. În 2012, spaţiile centrului comercial din Alba Iulia adună peste 40 de expozanţi din mai multe oraşe din ţară (Cluj-Napoca, Bucureşti, Hunedoara, Deva, Timişoara, Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi altele), care îşi prezintă ofertele de obiecte şi servicii necesare organizării unei nunţi. Astfel, de la rochii de mirese şi costume de miri la bijuterii şi coafuri la modă, torturi, prăjituri şi sculpturi în fructe, servicii foto-video, sonorizări, artificii şi agenţii de turism cu pachete promoţionale pentru luna de miere, cei care se căsătoresc în acest an vor avea de unde să aleagă toate cele necesare unei nunţi ca în poveşti. De asemenea, în holul Alba Mall sunt expuse 6 limuzine şi un Hummer, de închiriat pentru transportul proaspeţilor miri.

Prima seară a „Oraşului Mirilor”, cea de vineri, a fost dedicată evenimentului „White Obsession”, care a avut loc în Sala de Bal din Alba Mall, începând cu orele 19.00. Timp de două ore, miresele anului 2012 au primit atenţie exclusivă din mai multe direcţii, privind viitoarea nuntă. Acestea, împreună cu cei pe care i-au dorit alături de ele au putut participa la un workshop de nunţi, în cadrul căruia li s-a explicat în detaliu ce presupune organizarea unui astfel de eveniment. O serie de 11 firme de specialitate din ţară au expus rochii de mireasă. În holul Sălii de Bal din Alba Mall a avut loc o degustare de vinuri de Jidvei, în compania unui somelier, invitat special pentru a le explica viitorilor miri câteva reguli de alegere a vinului, în concordanţă cu meniul de la petrecerea de nuntă.

În continuare, tot în Sala de Bal din Alba Mall, un ofiţer al Stării Civile din Alba Iulia a oferit celor interesaţi informaţii despre toate demersurile legale necesare, premergătoare căsătoriei şi a răspuns la toate întrebările viitorilor miri.

Laura Pricăjan, reprezentanta firmei expozante Laura Weddings, absolventă a Facultăţii de Wedding Design din cadrul Universităţii Politecnico din Milano, Italia şi unicul wedding designer atestat din România, a povestit cu miresele prezente la eveniment şi le-a explicat acestora conceptul de wedding design. Spre deosebire de un wedding planner, un wedding designer are un rol de iniţiator al mirilor în ceea ce înseamnă nunta şi organizarea acesteia în legătură directă cu profilul personalităţii acestora.

De asemenea, miresele au putut consulta hair-stylişti şi designeri de bijuterii despre tendinţele anului 2012 în coafuri şi bijuterii armonizate cu modelul rochiei de mireasă. Miresele au rămas cu certitudine cu un gust dulce în finalul evenimentului, pentru că li s-a pregătit o degustare  de torturi de nuntă şi o prezentare a dulciurilor care se poartă la nunţi, în funcţie de restul meniului, anotimp sau alte considerente.

Foto: Vali CIONTEA








Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax