Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(GALERIE FOTO) Zilele Porţilor Deschise la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia

Publicat

elevi

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia şi-a deschis porţile, vineri, şi a prezentat elevilor de gimnaziu din oraş şi invitaţilor stuctura instituţiei, a ofertei educaţionale şi a dotărilor. Dincolo de activităţile curiculare, evenimentul s-a transformat într-un adevărat spectacol, cu teatru, dansuri, expoziţii culinare, expoziţii de diplone şi trofee ale elevilor, precum şi standuri cu firme de exerciţiu, „create” de elevi.

Ziua de vineri a fost una festivă la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, unde, începând cu ora 9.30, elevii şi profesorii au organizat o mulţime de evenimente. Elevii de gimnaziu din oraş, invitaţi să cunoască liceul, au aflat de la colegii lor mai mari şi de la cadrele didactice în ce domenii tehnice se pot specializa (activităţi economice, turism, comerţ, achiziţii şi contractări, gastronomie, organizate banqueting), dar şi modulele de limba engleză intensiv.

Standurile amplasate în incinta liceului prezentau preparate culinare, expuse de prof. Elena Onea, o expoziţie de diplome şi trofee câştigate de elevi de-a lungul anilor la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale, o expoziţie de obiecte şi instrumente din laboratoarele de bilogie, chimie şi fizică, precum şi câteva referate şi proiecte cu firme de exerciţiu, realizate de elevi. De asemenea, spre finalul evenimentului gazdele împreună cu invitaţii au vizionat filmul „O zi din viaţa unui elev”

Elevii de clasa a IX-a şi a X-a au oferit un spectacol de teatru (cu momente din „O scrisoare pierdută”, „Iona” şi „O Noapte Furtunoasă”), mini-parada costumelor ecologice, prezentat şi în cadrul competiţiei ECOol, dansuri indiene şi populare şi un recital muzical susţinut de prof. Traian Onea împreună cu elevi.

Vă prezentăm o galerie foto de la eveniment:

[nggallery id=221]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. elena

    vineri, 11.05.2012 at 17:45

    numai atatea poze 🙁 ?

  2. Adina

    vineri, 11.05.2012 at 19:50

    De unde pot descarca pozele ?

    • Catalin Craciun

      vineri, 11.05.2012 at 20:58

      Pozele vor fi postate pe facebook-ul Alba24.ro saptamana urmatoarea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax