Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Garda Financiară Alba a rămas fără şef: Dorin Nistor a plecat la OIR POSDRU

Publicat

Şeful Gărzii Financiare Alba, Dorin Nistor, a părăsit conducerea instituţiei pentru a prelua frâiele OIR POSDRU Centru, organism intermediar regional de dezvoltare a resurselor umane. Nistor o participat la concursul pentru ocuparea postului de director, iar, începând de joi, acesta se va prezenta la noul serviciu.

Fostul director al OIR POSDRU, Dan Simedru va rămâne în continuare în cadrul instutuţiei pe funcţia de şef serviciu. În timp ce conducerea organismului intermediar este asigurată, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Garda Financiară Alba. Chiar dacă nu a fost anunţat încă noul şef al Gărzii, surse neoficiale susţin că poate fi vorba despre Tito Fiţ, a cărui funcţie de comisar şef adjunct a fost supusă restructurării.

Dorin Nistor a declarat că se va prezenta la serviciu joi dimineaţa, 29 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. toby

    luni, 26.09.2011 at 18:43

    …dupa ce afacut praf instituia ,aservind-o asa zisilor colaboratori si celor care l-au tinut in functie …e tarziu dar nu e devreme….

  2. halva

    marți, 27.09.2011 at 21:18

    parca seamana a spalat putina !circula zvonu ca a schimbat o echipa de control ce trebuia sa deranjeze niste boieri mari cu o echipa de partid, totul inregistrat in biroul supravegheat al „domnului” dobra ! oricum dupa succesurile catastrofale de la garda , ii uram la fel la funduri… pardon, fonduri !!

    • po

      marți, 11.10.2011 at 11:00

      surpriza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax