Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Garda Romană de la Apulum va promova evenimentele din Alba Iulia în benzinăriile de la intrare și ieșire din oraș

Publicat

Soldații din Garda Romană de la Apulum, cel mai nou și atrăgător produs turistic din Alba Iulia, va promova orașul și evenimentele ce se vor petrece aici pe timpul verii. Acesta este un proiect al Primăriei Municipiului Alba Iulia împreună cu Muzeul Național al Unirii și benzinăriile Petrom și OMV. Vineri, 7 iunie, va avea loc lansarea proiectului, iar întreaga Gardă Romană de la Apulum va fi prezentă în benzinăriile de la intrare și ieșire din oraș.

Vineri, la ora 17.00, Garda Romană de la Apulum, va fi prezentă la benzinăria Petrom din zona Oarda de Jos, iar de la ora 17.30, soldații vor face o demonstrație în benzinăria OMW, de pe strada Clujului, spre Bărăbanț.

„Este un proiect prin care se promovează acțiunile administrației locale, folosind ca instrument cel mai bun produs turistic, Garda Romană de la Apulum. În fiecare stație, timp de 3-4 zile pe săptămână, 2-3 ore pe zi, câte un voluntar va fi prezent în cele două benzinării. Vor da flyere, vor vorbi despre proiectul Gărzii Romane, despre evenimentele din această vară: Festivalul Roman Apulum, Sărbătoarea Muzicii, Festivalul Cetăților Dacice și altele”, ne-a explicat Liviu Zgârciu, purtătorul de cuvânt al Muzeului Național al Unirii.

Suveniruri cu teme istorice din Alba Iulia, în benzinării

„În curând, în cele două benzinării vor fi amenajate zone de suveniruri de la muzeu, doritorii vor putea face poze cu legionarii”, ne-a explicat Liviu Zgârciu, purtătorul de cuvânt al Muzeului Național al Unirii”, a adăugat Liviu Zgârciu.

Proiectul se desfășoară doar pe perioada verii, se încheie pe 13 septembrie, la sfârșitul calendarului evenimentelor organizate de primărie și la începutul școlii, mulți dintre voluntari fiind elevi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: FOTO: Garda Romană de la Apulum te invită la evenimentele din Alba. Îi poți întâlni în benzinăriile OMV și Petrom | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax