Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Geamantan cu bunuri furate, confiscat de poliţişti

Publicat

Agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au prins în flagrant trei persoane din Blaj, minore, care aveau asupra lor un geamantan cu mai multe bunuri electronice (două DVD playere, două receivere, nouă aparate de fotografiat şi alte obiecte).

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, reiese că acestea au pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Blaj, care este plecat în străinătate, de unde au sustras obiectele electronice găsite asupra lor, precum şi două covoare, pe care le-au abandonat ulterior în curtea locuinţei, bunuri în valoare totală de 5.000 lei.

Infracţiunea sesizată nu face parte din categoria infracţiunilor stradale. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor trei minori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax