Connect with us
Publicitate

AIUD

Geamuri sparte de deținuți ai Penitenciarului Aiud: Doi au luat cioburile și au amenințat că și le bagă în gât. Cum s-a terminat

Publicat

aiud penitenciar

Doi deținuți ai Penitenciarului Aiud au scăpat de dosare penale după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au decis să renunțe la urmărirea penală. Însă pe numele unui al treia deținut care a spart un geam, judecătorii au respins cererea de renunțare la urmărirea penală și au descis continuarea anchetei. 

Este vorba despre trei deținuți care nervoși au spart geamul de la camera de detenție. Doi dintre ei nu s-au rezumat doar la a sparge geamul, ci și la amenințări. 

Unul dintre  ei a luat un ciob și a amenințat că și-l bagă în gât dacă nu va fi multat în altă cameră. Altul nemulțumit de tratamentul primit, a spart geamul și a zis că își bagă o bucată în gât.

Cel de al treilea s-a rezumat doar la a sparge geamul.

”În fapt s-a reținut că, în data de 06.12.2021, în jurul orei 10.00, în timp ce numitul se afla în cadrul Penitenciarului Aiud, în camera de deținere E5.4, fiind nemulțumit că nu este mutat în altă cameră, a distrus geamul camerei de deținere și și-a pus un ciob în dreptul gâtului, amenințând că se va tăia dacă nu va fi relocat”, se arată în motivarea instanței.

Deținutul a scăpat de urmărirea penală.

”În fapt s-a reținut că, în data de 20.06.2021, în jurul orei 09:10, în timp ce se afla în cadrul Penitenciarului Aiud, pe secția de deținere numărul El, camera 30, fiind nemulțumit de tratamentul prescris, numitul a distrus geamul camerei de deținere și a amenințat că și-l va băga în gât”, au precizat magistrații în motivare.

Deținutul nu a fost la prima abatere și din această cauză renunțarea la urmărirea penală nu a fost admisă de judecător.

”În fapt s-a reținut că, în data de la data de 19.10.2021, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla cazat în camera de deținere nr. 18, secția E. l, din cadrul Penitenciarului Aiud, fiind nervos, a distrus geamul camerei de deținere, proprietatea persoanei vătămate Penitenciarul Aiud, cauzând un prejudiciu în cuantum de 71,42 RON”, se arată în cea de a treia motivare.

În cazul acestuia magistrații au admis confirmarea renunțării la urmărirea penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax