Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Geantă cu bani, uitată la un supermarket din Alba Iulia, recuperată de jandarmi. Mesajul primit de aceștia

Publicat

O geantă în care se aflau mai multe obiecte, acte personale și bani, a fost recuperată de jandarmi și predată persoanei păgubite, anunță Jandarmeria Alba.

Luni după-amiază, plutonier Iulius Dobra, din cadrul Jandarmeriei Alba, care se afla în patrulă pentru asigurarea ordinii și siguranței publice în zona unui centru comercial din municipiul Alba Iulia, a fost sesizat de către un trecător asupra faptului că există o geantă în zona cărucioarelor de marfă.

În scurt timp, a fost identificată persoana care și-a uitat geanta și i-a fost înapoiată, potrivit sursei citate.

”Ieri am primit o scrisoare de mulțumire adresată colegului care a returnat geanta pierdută. Iată ce ne-a transmis persoana care și-a recuperat bunurile pierdute:

Știm cu toții că pot exista tot felul de circumstanțe. Să ne pierdem lucruri, să fie furate etc. Mie personal mi s-a întâmplat să uit geanta într-o locație din Alba. Pe această cale țin să mulțumesc domnului plutonier Dobra Iulius, pentru operativitatea de care a dat dovadă înapoindu-mi bunul pierdut într-o perioadă scurtă de timp. MULȚUMESC!” – a transmis Jandarmeria Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax