Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Geci de iarnă cu glugă pentru bărbați – vezi cele mai bune modele (P)

Publicat

Dacă eşti în căutarea celei mai bune geci de iarnă cu glugă pentru bărbaţi, am făcut o selecţie care te poate ajuta.

Review-urile au dovedit că acestea s-au comportat excelent la temperaturi scăzute, ploaie şi zăpadă, păstrând foarte bine căldura coporală şi ţinând la distanţă umezeala.

Parka Arc’teryx Camosun

Geaca cu glugă pentru bărbaţi Arc’teryx Camosun este una dintre cele mai apreciate. Aceasta te poate proteja cu succes de zăpadă, vânturi puternice şi ger, asigurând o protecţie superioară pe timp de iarnă. Aspectul elegant o recomanda pentru oraş în condiţii de iarnă vitrege. Arc’teryx este umplută cu puf de gaşcă de înaltă calitate, ideal pentru a păstra căldură, în vreme ce izolaţia sintetică este strategic inserata pentru a asigura protecţia la precipitaţii şi transpiraţie, adică pe glugă, la gât, pe umeri şi la manşete.

Marmot Fordham

Această geacă cu glugă pentru bărbaţi oferă calitate sporită la un preţ foarte accesibil. Este o geacă elegantă prevăzută cu izolaţie din puf de gâsca care menţine foarte bine temperatura corporală şi asigură un exterior impermeabil. Marmot Fordham se remarcă prin croiala foarte confortabilă şi numărul mare de buzunare. Exteriorul gecii Marmot Fordham este realizat dintr-o ţesătură impermeabilă, iar cusăturile sunt bine sigilate.

The North Face McMurdo Parka III

Poate că nu ne permitem toţi o geacă cu glugă bărbătească precum Canada Expeditiona Parka, dar modelul The North Face McMurdo III poate fi o alternativă foarte bună. Se poate găsi la un preţ rezonabil şi oferă o capacitate incredibilă de izolare, fiind ideală pentru latitudini extreme şi pentru cele mai geroase zile ale iernii. Izolaţia cu puf, croiala lungă şi gluga generoasă fac din acest model de geacă piesa vestimentară perfectă pentru a te proteja pe toată durata unei zile friguroase.

Canada Goose Expedition Parka

Dacă eşti în căutarea celei mai bune geci de iarnă cu glugă pentru a face faţă frigurilor extreme, Canada Goose Expedition Parka este exact ceea ce ai nevoie. Este geaca perfectă pentru toţi cei care trăiesc în zone cu climat extrem de friguros şi se remarcă prin capacitatea crescută de a proteja pe perioade îndelungate de temperaturile sub zero grade. Chiar dacă este puţin mai grea, mai voluminoasă şi mai scumpă, este printre cele mai confortabile geci bărbăteşti de iarnă.

Feathered Friends Khumbu Down Parka

Aceasta este de departe cea mai bună geacă cu glugă pentru expediţii pe vreme de iarnă. Feathered Friends Khumbu Down Parka oferă cel mai bun raport greutate – căldura asigurată şi se poate achiziţiona la un preţ extrem de atractiv. Concepută special pentru expediţiile tehnice pe cele mai înalte vârfuri montane din lume, aceasta se remarcă prin faptul că este uşoară şi protejează foarte bine termic. Totodată, este dotată cu glugă fără cusătură, buzunare bine izolate pentru încălzirea mâinilor, închideri sigure cu velcro pentru manşete şi cordoane de tracţiune reglabile pentru a păstra cât mai bine aerul cald în interior şi aerul rece în exterior.

Pentru a face faţă frigului iernii, studiază ofertă cu care Bolf vine pentru de geci cu glugă pentru bărbaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax