Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gelozia l-a „orbit” pe un bărbat din Alba Iulia. Şi-a bătut soţia pentru că a găsit-o de vorbă cu un vecin

Publicat

O femeie din Alba Iulia a fost bătută de soţul ei, după ce a fost surprinsă de acesta cu amantul. Nu au fost primele lovituri primite de la soţul ei, motiv pentru care aceasta doreşte să divorţeze, dar soţul ei nu este de acord cu intenţia ei. Cei doi locuiesc separat, iar, ca urmare a unei vizite inopinate, bărbatul şi-a găsit soţia în compania unui vecin.

Fapta s-a petrecut sâmbătă noaptea, la ora 1.00, pe strada Orizontului din Alba Iulia. Victimă a fost cea care a sunat la 112, iar un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a găsit-o pe apelantă speriată şi cu urme de lovituri pe faţă.

Aceasta a relatat că a fost lovită în mod repetat de soţul său, ca urmare a faptului că acesta nu este de acord cu intenţia femeii de a divorţa. Este vorba despre Cătălin V.C. (40 de ani), domiciliat în Alba Iulia.

Cei doi locuiesc separat şi joi, ca urmare a unei vizite inopinate, bărbatul şi-a găsit soţia în compania unui vecin. Cu acea ocazie nu şi-a “putut exprima nemulţumirea” deoarece, potrivit spuselor femeii, era în „inferioritate”, dar sâmbătă, singur cu aceasta, se pare că a prins curaj şi a provocat un scandal pe parcursul căruia violenţa verbală a evoluat spre violenţă fizică. Intervenţia jandarmilor a prevenit apariţia unor vătămări corporale grave.

Victima a primit îngrijiri de specialitate de la un echipaj de la ambulanţă, după care a fost transportată la spital pentru continuarea investigaţilor medicale.

Agresorului i-a fost întocmit un proces verbal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax