Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Gelozia l-a „orbit” pe un tânăr din Blaj. A fost ARESTAT PREVENTIV, după ce şi-a bătut concubina

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 28 de ani din Blaj a fost arestat preventiv, după ce şi-a lovit concubina, provocându-i leziuni grave.

Femeia a fost a fost transportată la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Alba, pentru investigaţii amănunţite.

Vineri, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată despre faptul că, la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului municipal Blaj a fost adusă o persoană de sex femeiesc care prezenta mai multe leziuni.

La nivelul Poliţiei municipiului Blaj a fost constituită o echipă operativă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că Florin R., de 28 ani, din Blaj, în timp ce se afla la domiciliul concubinei sale, Maria S., de 27 ani, pe fondul geloziei, a lovit-o pe aceasta, provocându-i mai multe leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean Alba, pentru investigaţii amănunţite.

În urma cercetărilor efectuate în cauză precum şi a concluziilor preliminare formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Alba, dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor în forma tentativei.

Totodată faţă de bărbat a fost luată măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

În cauză cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii agresiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax