Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gelozia și alcoolul l-au făcut pe un bărbat din Sebeș să ajungă în arest. A fost REȚINUT de polițiști după ce și-a agresat soția

Publicat

Un bărbat de 42 de ani din Sebeș a fost reținut de polițiști după ce și-a agresat soția, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 21,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de o femeie de 35 de ani, din Sebeș, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a devenit violent și și-ar fi lovit soția.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, bărbatului fiindu-i interzis să se apropie de soția sa.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost reținut, pentru 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax