Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gelozia, Tik Tok-ul și alcoolul au dus la un scandal într-o familie din Alba: Un bărbat și-a bătut iubita și a spart două geamuri

Publicat

Consumul de alcool, neînțelegerile, dar și timpul petrecut pe rețele sociale, duc deseori la scandaluri în familii. Este și cazul unei familii din Câmpeni, unde a fost nevoie de un ordin de protecție. Un ordin de protecție emis pe numele bărbatului, după ce și-a bătut iubita. 

Pe lângă agresiunea femeii, acesta a spart și două geamuri ale locuinței. Fapta s-a petrecut pe 26 ianuarie 2024, iar în data de 1 februarie, magistrații au emis ordinul de protecție.

Gelozia și Tik Tok-ul

În fața anchetatorilor, bărbatul a spus că femeia ar fi devenit geloasă și l-ar fi acuzat că poartă discuții pe Tik Tok. Drept urmare s-a enervat, a plecat la un bar unde a consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-a întors acasă.

Ceea ce a urmat, este descris de magistrații Judecătoriei Câmpeni, în motivarea instanței.

După ce s-a întors de la bar, bărbatul a devenit violent.

În jurul orei 21.30, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri a lovit-o pe aceasta cu pumnii peste spate, totodată distrugând două geamuri din sticlă de la locuinţa acesteia, au notat magistrații.

Decizia Judecătoriei Câmpeni

Magistrații au admis cererea femeii și au impus pe numele bărbatului un ordin de protecție. Acesta nu mai are voie timp de șase luni să se apropie la mai puțin de 50 de metri de femeie și nici să o contacteze.

Decizia din 1 februarie a fost executorie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax