Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GENEROZITATE: Un pensionar a donat unei școli din Ocna Mureș 1.000 de cărți din biblioteca personală

Publicat

Zilele trecute, Școala Gimnazială ” Lucian Blaga” din Ocna Mureș a primit din partea unui ocnamureșan stabilit lângă Baia Mare 1000 de cărți.

Donația a venit din partea domnului Traian Nicolae Muntean, care trăiește în prezent la Tăuții Margheraus dar este de loc din Uioara de Sus, scrie ocnamuresonline.ro.

A terminat Liceul Economic la Cluj, apoi Facultatea de Științe Economice tot la Cluj și a fost mulți ani Economist la Banca Comercială Română. Deși viața l-a purtat departe de orășelul nostru, domnul Muntean nu a uitat de unde a plecat.

Nu demult școala respectivă a înființat o bibliotecă chiar la intrarea în școală de unde toți cei care doresc pot împrumuta sau schimba cărți în mod gratuit. În ultima vreme, lecturarea unei cărți a devenit un obicei destul de rar întâlnit mai ales în mijlocul tinerilor și astfel de acțiuni nu pot decât să fie binevenite!

Conducerea Școlii Gimnaziale ” Lucian Blaga” din Ocna Mureș împreună cu profesorii și elevii îi mulțumesc pentru frumosul gest!

Sursă: ocnamuresonline.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax