Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

GENEROZITATE: Un pensionar a donat unei școli din Ocna Mureș 1.000 de cărți din biblioteca personală

Publicat


Zilele trecute, Școala Gimnazială ” Lucian Blaga” din Ocna Mureș a primit din partea unui ocnamureșan stabilit lângă Baia Mare 1000 de cărți.

Donația a venit din partea domnului Traian Nicolae Muntean, care trăiește în prezent la Tăuții Margheraus dar este de loc din Uioara de Sus, scrie ocnamuresonline.ro.

A terminat Liceul Economic la Cluj, apoi Facultatea de Științe Economice tot la Cluj și a fost mulți ani Economist la Banca Comercială Română. Deși viața l-a purtat departe de orășelul nostru, domnul Muntean nu a uitat de unde a plecat.

Nu demult școala respectivă a înființat o bibliotecă chiar la intrarea în școală de unde toți cei care doresc pot împrumuta sau schimba cărți în mod gratuit. În ultima vreme, lecturarea unei cărți a devenit un obicei destul de rar întâlnit mai ales în mijlocul tinerilor și astfel de acțiuni nu pot decât să fie binevenite!

Conducerea Școlii Gimnaziale ” Lucian Blaga” din Ocna Mureș împreună cu profesorii și elevii îi mulțumesc pentru frumosul gest!

Sursă: ocnamuresonline.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Zebrele” nevăzute de la Alba Iulia. Trecerile de pietoni slab iluminate, pericol pentru cetățenii orașului

Publicat

Lumina de intensitate scăzută din zona trecerilor de pietoni este unul dintre factorii care pun în primejdie viața trecătorilor pe timp de noapte. În municipiul Alba Iulia există o singură trecere de pietoni iluminată suplimentar, amplasată în urmă cu aproximativ un an, pe strada Cloșca, printr-un proiect pilot. Pe lângă iluminat, vizibilitatea șoferilor în zona […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi bărbați din Alba au MURIT în ACCIDENT pe DN 7, la Mintia. Impact violent între o autoutilitară și un TIR

Publicat

Doi bărbați din județul Alba și-au pierdut viața, joi seara, într-un accident rutier grav petrecut pe DN 7 Deva – Arad, la Mintia. Aceștia se aflau într-o autoutilitară care s-a izbit de un TIR. UPDATE 1: Potrivit ISU Hunedoara, pompierii deveni au intervenit cu echipaje specializate în descarcerare şi prim ajutor.   Pompierii şi echipajul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Turiștii anilor `80: Cu sania și schiurile pe o Dacia 1300 înmatriculată în Alba. Cum era vacanța de iarnă

Publicat

O imagine rară din anii `80 cu o Dacia 1300, una dintre mașinile care au scris istorie în România, a devenit virală pe rețeaua de socializare Facebook. Pe un drum înzăpezit, autoturismul înmatriculat în județul Alba transporta mai multe persoane, cel mai probabil aflate în vacanță. Nu lipsesc nici „accesoriile” de sezon, o pereche de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Clădirea Primăriei din comuna Unirea va fi mansardată. Investiție de peste 120.000 de euro

Publicat

Clădirea Primăriei din comuna Unirea va mansardată, printr-un proiect în valoare de 120.000 de euro. Amenajarea podului presupune, printre altele, crearea unei săli de ședințe și a două birouri.  Primăria comunei Unirea a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind execuția lucrărilor pentru „amenajarea podului existent la clădirea primăriei Comunei […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate