Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Geneva acordă bani vizitatorilor. Ce sumă pot primi turiștii care se cazează în orașul elvețian și care sunt condițiile

Publicat

Orașul elvețian Geneva oferă bani în numele turismului, scrie Insider.

Când vizitatorii fac o rezervare pentru cel puțin două nopți la un hotel din Geneva aceștia vor primi automat un voucher care poate fi folosit pentru a lua masa, comanda băuturi sau explora orașul.

Voucherul, denumit Geneva Gift Card, valorează 93 de euro și poate fi folosit în mai multe locuri din oraș printre acestea numărându-se peste 60 de hoteluri, 15 excursii și în jur de 80 de restaurante, potrivit biroului pentru turism al orașului elvețian.

Printre locațiile care acceptă voucherul se numără și restaurante Michelin și un tur care explorează faimoasa industrie a ciocolății din Elveția. Vizitatorii sunt eligibili pentru un voucher per cameră închiriată, acesta putând fi ridicat în momentul cazării la hotel.

Elveția a ridicat în luna iunie restricțiile de călătorie pentru toate țările membre ale Uniunii Europene însă vizitatorii care vin dintr-o țară considerată de risc de autoritățile elvețiene trebuie să intre în carantină timp de 10 zile.

sursa: insider.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax