Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: George Simion, atacat cu cerneală de un tânăr, la un eveniment legat de Ziua Uniri. Semne de întrebare legate de incident

Publicat

George Simion, copreședintele AUR, a fost atacat cu cerneală la Iași la evenimentul de Ziua Unirii organizat de formațiunea politică.

Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față. Jandarmii l-au reținut pe tânărul care a aruncat cu cerneală, iar George Simion și-a continuat programul.

El le-a cerut polițiștilor să îl lase în pace pe tânăr. ”Să îl lase în pace pe individ, indiferent cine este” a spus Simion, care a adăugat că nu va depune plângere.

Tânărul a fost prins și va fi adus la audieri.

UPDATE:

Apar controverse cu privire la incidentul de la Iași, în care a fost implicat liderul AUR, George Simion.

Liderii organizaţiilor civice din Iaşi susţin că George Simion caută să se victimizeze şi nu exclud ca incidentul cu tânărul care l-a stropit cu cerneală să fie o înscenare pusă la cale chiar de liderul AUR.

Preşedintele Mişcării pentru Dezvoltarea Moldovei (MDM), Dorin Dobrincu și preşedintele asociaţiei ”Împreună pentru A8”, Ionel Apostol, au lăsat să se înțeleagă că AUR a încercat confiscarea evenimentului și provocarea celorlalți participanți la miting.

”Se vede cum a venit acel tânăr din spate şi l-a stropit, iar Simion n-a schiţat niciun gest. E doar pentru naivi chestia că ar fi fost o acţiune neplanificată”, a declarat Ionel Apostol.

Momentul poate fi văzut aici:

YouTube video

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax