Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Ger năpraznic peste județul Alba. Vezi prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore

avatar

Publicat

Publicitate
ger frig zapada

Temperatura a coborât în această noapte la -13 grade la Alba Iulia, iar la Abrud -16, reprezentând valori extreme pentru aceată perioadă a anului. Temperaturile vor rămâne în continuare foarte scăzute în tot județul Alba, aflat sub alertă de cod galben de ger. În cursul nopții de joi spre vineri va ninge în aproape tot județul. Temperatura scăzută se va resimți mai puternic decât arată mercurul din termometre, din cauza vântului.

La Alba Iulia se vor înregistra la noapte (1-2 martie) -10 grade. Va fi foarte frig începând de la ora 1 A.M., când mercurul termometrelor va coborî la – 9 grade  și până vineri dimineață la ora 7, când afară vor fi -10 grade. De asemenea, șansele de ninsoare vor ajunge la 63%, cerul va fi acoperit de nori iar vântul va înăspri și mai tare senzația de frig.

ger zapada frig

O situație similară se va înregistra și la munte. La Abrud, temperaturile vor scădea în cursul nopții la -10 grade (în jurul orei 1 A.M.) și se vor menține în jurul acestei valori toată noaptea. Șansele de ninsoare se vor menține ridicate, la peste 54%.

Foarte frig și la Cîmpeni  în această dimineață, cu temperaturi de -16 grade. În perioada următoare, orașul rămâne sub cod galben de ger. Cel mai frig va fi joi spre vineri noapte, imediat după miezul nopții când temeratura va scădea la -10 grade Celsius. Vineri dimineață, începând cu ora 4, va începe ninsoarea care va ține 3 ore.

La Sebeș, va fi foarte frig joi seară, în jurul orei 21.00 când termometrele vor arăta – 10 grade. Noaptea, temperatura va crește puțin dar locuitorii orașului nu vor simți acest lucru din cauza vântului. Astfel, o temperatură de -6 grade, se va resimți ca una de -10, la ora 7, vineri dimineața. Șansele de ninsoare vor fi de 63%, mai crescute spre dimineață. Vineri se va încălzi puțin și vor fi mai multe episoade de ninsoare.

La Aiud, temperatura va scădea în această seară, în jurul orei 21, până la -12 grade, dar în realitate, locuitorii orașului vor resimți -13, chiar -14 grade, din cauza vântului rece. Peste noapte va ninge și afară vor fi în jur de -8, -9 grade Celsius, care vor fi resimțite în realitate ca -11. Vineri se va încălzi puțin și vor fi mai multe episoade de ninsoare.

Frigul puternic se va abate peste Blaj, joi seară începând cu ora 21, când temperatirule vor începe să scadă rapid. Vor fi -12 grade celsius, dar va părea mult mai frig din cauza vântului. Toată noaptea va fi extrem de frig. Chiar dacă termometrele vor arăta -8 grade, temperatura de afară se va resimți ca -11 grade. Începând cu ora 4 A.M. va începe ninsoarea și va ninge până la ora 7 A.M. Vineri se va încălzi puțin și vor fi mai multe episoade de ninsoare.

În această dimineață erau – 14 grade Celsius, la Ocna Mureș. Temperaturile vor rămâne scăzut și astăzi, iar în cursul serii de joi, vor ajunge la -11 grade. Peste noapte vor fi -8, -9 grade și va ninge începând cu ora 1 A.M.

Temperatura va fi suportabilă joi, la Zlatna, dar spre seară, mercurul din temometre va coborî spre -9 grade. De la ora 21 va începe să ningă și va ține toată noapte, până dimineață (cu o ”fereastră” vineri dimineață, de la 6 la 8, după care ninsoarea va reîncepe). Vineri se va încălzi puțin și vor fi mai multe episoade de ninsoare.

La Cugir, temperaturile vor scădea puternic joi seară când vor ajunge la -9 grade celsius. Va ninge în prima parte a nopții, iar cele -7 grade din termometre se vor resimți ca fiind – 9. Vineri dimineață, la ora 7, va reîncepe să ningă și tot atunci va începe să bată și vântul. Afară vor fi – 6 grade dar vor fi resimțite ca -10.

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Irina Rimes a ales-o!!! Antinia Simion din Alba Iulia a trecut de proba confruntărilor la VOCEA ROMÂNIEI

avatar

Publicat

antinia vocea romaniei

Antinia Simion merge mai departe la show-ul Vocea României. Irina Rimes a ales-o!!! Vineri seara, în cadrul ”confruntărilor” Antinia Simion și Oana Tabultoc au cântat în mumele iubirii, pentru muzică. În final, Antinia a fost alegerea Irinei Rimes pentru etapa knockout-urilor.Aflată pentru prima dată la Vocea României, Antinia Simion, o tânără de 19 ani din […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia aniversează 15 ani de la înființare

avatar

Publicat

asezamant social vasile cel mare alba iulia

Aşezământul Social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia aniversează în acest an 15 ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, copiii şi personalul centrului au pregătit un program festiv care a marcat „ziua casei”. Manifestările au avut loc săptămâna aceasta la sediul aşezământului şi au debutat cu oficierea unei slujbe de binecuvântare și au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Alexandra Prața și Rareș Fiț – MISS și MISTER BOBOC 2018, la Colegiul Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia

avatar

Publicat

balul bobocilor 2018 hcc

Alexandra Prața și Rareș Fiț sunt câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc 2018, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Totodată, în cadrul evenimentului desfășurat vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu, Mirela Vlaic și Sergiu Buhățel au obținut titlurile de Miss și Mister popularitate.În ”cursa” pentru titlul de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Rugăciunea „Tatăl Nostru” va fi modificată. Noul text va fi supus atenției Vaticanului, pentru aprobare

avatar

Publicat

Icoana-Intrarii-Domnului-in-Ierusalim

Un pasaj din rugăciunea ”Tatăl Nostru” va fi modificat. În urma unei adunări generale a episcopilor italieni, a fost aprobată traducerea celei de-a treia ediții a textului ”Roman Missal”, o traducere care a luat mai mult de 16 ani pentru a fi finalizată.Adunarea generală a Conferinţei Episcopale Italiene a aprobat traducerea italiană a celei de-a […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate