Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Germania construiește prima autostradă pentru biciclete din lume. Va avea 100 de kilometri lungime

Publicat

n

Germania duce ideea de autostradă la un alt nivel. Autoritățile au în plan deschiderea în cel mai scurt timp a unei autostrăzi de aproape 100 de kilometri care să unească 10 orașe din partea de vest a Germaniei.

Potrivit lui Martin Toennes, reprezentantul grupului RVR, aproximativ 2 milioane de oameni care locuiesc în zona rspectivă vor putea folosi această rută, ceea ce ar trebui să deslocuiască din trafic în jur de 50.000 de mașini în fiecare zi, conform boredpanda.com. 

Această autostrada va fi construită de la zero și pe ea nu va circulă niciodată nici o mașină. Primii 5 kilometri au fost deja construiți, iar orașele care vor fi unite de acest nou traseu pentru bicicliști sunt: Duisburg, Bochum și Hamm.

Autostrada va avea poduri, tuneluri și pasaje, exact că orice autostrada normală pentru mașini. Vor fi mai multe puncte de ieșire de pe autostrada și intrare în orașe sau alte localități din apropiere.

Nouă autostradă va avea opriri pentru revigorare, toalete publice și magazine unde cei care pedalează se vor putea odihni sau pot lua masă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax